Nieuws

Smart business Strategies 119

In deze Smart business Strategies gaat veel aandacht naar e-commerce. We overlopen de grote trends, we onderzoeken welke methodes werken om de online shopper naar uw winkel te laten terugkeren, en – last but not least – we bundelen de beste tips om een bezoeker op uw pagina om te zetten in een betalende bezoeker.

Ook datacenters komen ruim aan bod. Zo gingen we op zoek naar evidente en minder evidente manieren om de energiefactuur van uw datacenter te verlagen. En we bestuderen de "grote jongens", die datacenters met talloze servers draaiende houden, op zoek naar lessen die u kunt trekken voor uw eigen datacenter .  

[download_file]

We leggen ook uitvoerig het verschil uit tussen disaster recovery en business continuity, en verklaren waarom het laatste ook voor u geen "ver van mijn bed show" mag zijn.   

Verder besteden we ook aandacht aan BI-projecten (waarom falen er zo veel?) en aan de missing link tussen bedrijfsstrategie en bedrijfssucces, gaan we na hoe u met sociale netwerken geld kunt verdienen, geven we tips om het computerpark op fluistervolume te brengen, en sommen we een aantal redenen op waarom u misschien toch beter niet voor een tablet PC kiest.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business