Nieuws

Kender Thijssen België wordt Avitor

Na een eerste jaar in Belgische handen kiest Kender Thijssen Solutions NV voor een nieuwe naam. Als Avitor zal het bedrijf zich meer op beheerdiensten richten.

Het vroegere Kender Thijssen kwam in 2010 via een management buy-out in Belgische handen. De toen opgerichte holding, NV ICT Fund, verzamelde de nieuwe eigenaars van Kender Thijssen Solutions NV. De nieuwe naam Avitor trekt een streep onder het verleden. Sinds de buy-out is er immers geen enkele band meer met het Nederlandse Kender Thijssen.


Het bedrijf, dat doorheen de jaren een dienstenportfolio uitbouwde rond verhuur, onderhoud en infrastructuuroplossingen, is zich het voorbije jaar meer gaan richten op IT-beheerdiensten, inclusief cloudoplossingen. Avitor verwacht in dat verband voor 2011 een omzetstijging van twintig procent. Sinds de buy-out nam het bedrijf ook vier nieuwe medewerkers in dienst.

Proactief beheer
“Hardwaresupport en computerverhuur blijven belangrijk”, zegt CEO Jef Matthé. “We verwachten de groei echter meer op het vlak van proactief beheer. Het management van een ICT-infrastructuur wordt steeds complexer. Bovendien willen klanten dat de ICT-omgeving flexibel werkt en altijd beschikbaar is.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business