Nieuws

Nieuwe Office komt maandag

Microsoft houdt maandag een mysterieus persevenement in San Francisco. De kans is levensgroot dat het hier de laatste incarnatie van kantoorsuite Office zal presenteren.

Het evenement, waar Microsoft-baas Steve Ballmer zijn opwachting zal maken, is officieel bedoeld om ‘het laatste nieuws over Microsoft’ te vertellen, maar USA Today weet al zeker dat Office 15 zal worden gepresenteerd

Er hangt veel af van de nieuwe Office: het kantoorpakket brengt nog altijd veel geld in het laatje voor de Amerikaanse gigant. In zijn laatst gepubliceerde kwartaalcijfers groeide het aantal verkochte licenties in de zakelijke sector met 13 procent en tijdens een recente conferentie meldde Office-baas Kurt DelBene dat inmiddels een miljard pc’s zijn uitgerust met de kantoorsuite.

Er zijn inmiddels al heel wat details uitgelekt over Office 15, waarschijnlijk een werktitel voor de definitieve versie zijn opwachting maakt. Zo zou het programma ook een versie krijgen voor iPad en Android, kan het PDF’s lezen en bewerken en worden de vermogens van de apps flink uitgebreid.

Of dat ook allemaal zo is, horen we maandag 16 juli.
 

ballmerbusinessitprofessionalmicrosoftnieuwsofficeoffice 15presentatie

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN