Nieuws

Centric Belgium

[Partner info]Centric: full service provider in IT

Met 5500 medewerkers verspreid over heel Europa, is Centric een toonaangevende internationale speler in de IT-scene. Als full service provider onderscheiden we ons door onze nuchtere aanpak, ons commitment en onze kwaliteit. Centric is niet beursgenoteerd en staat  bijgevolg voor stabiliteit en continuïteit.  Centric is al jaren actief in de Belgische markt en telt 700 medewerkers verspreid over kantoren in Oostkamp en Zaventem. Onze strategische markten zijn de financiële wereld en de zakelijke dienstverlening in het algemeen, de overheid, de industrie, de supply chain, retail en de bouw in het bijzonder.

 

Wat maakt ons anders?

Centric levert innovatieve end-to-end solutions

Centric is door haar omvang en solutions-portfolio ook echt in staat om  complete oplossingen aan te bieden aan haar klanten. Wij gaan uit van één totaalconcept en kunnen daarbinnen alles leveren om dat mogelijk te maken : van software tot hardware, van infrastructuur tot de benodigde human resources. Wij werken tevens intensief samen met strategische partners die ons steeds voorzien van de meest recente tools, zodat wij op permanente basis innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit kunnen leveren.

 

Investering versus operationele kost

Wij zijn ervan overtuigd dat  IT geen doel op zich is maar enkel een middel  om de bedrijfsstrategie te realiseren. Vaak staan daarbij de beschikbare middelen ter discussie want bedrijfsstrategie is een zaak van keuzes maken. Wij zijn ons tenvolle bewust van deze dilemma’s. Daarom bieden wij, naast het klassieke investeringsmodel,  alternatieven die de klant de mogelijkheid bieden zijn IT-uitgaven af te stemmen op de gegenereerde business. Zo kan het investeringsbudget aangewend worden voor wat echt belangrijk is namelijk de eigen groeistrategie.. Een vorm van  business realisme die onze klanten ten zeerste waarderen.

 

Een eigenzinnige corporate culture

In de wervelende IT-markt valt Centric op door haar bedrijfscultuur. Wij kiezen voor open communicatielijnen met onze klanten. Onze mentaliteit is down-to-earth. Wij streven naar langetermijnrelaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een eerlijke , open manier van zaken doen. Onze medewerkers zijn vaak al jaren actief in de markt van onze klanten waardoor ze als geen ander hun businessprocessen begrijpen wat hen tot unieke sparring partners maakt.

 

Centric is één van de top tien spelers in de IT-markt in de Benelux

Centric is een top tien IT-speler in de Benelux en heeft verder vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.  Hierdoor kunnen wij  onze klanten met activiteiten buiten de landsgrenzen eveneens van dienst zijn, een absoluut voordeel in een globaliserende wereld. Bovendien hanteren we een expansie-beleid door een combinatie van een weloverwogen aandacht voor organische groei  en acquisities.

 

bedrijfsgegevens

Centric Belgium
Siemenslaan 12
B-8020 Oostkamp

Tel: +32(0)50/83.33.33
Fax: +32(0)50/83.33.99
info.bel@centric.eu

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business