Nieuws

Sage

[Partner info]Sage, wereldwijd de onbetwiste leider in software voor KMO ondernemingen, ontwikkelt beheeroplossingen voor en geïnspireerd door KMO’s en fiduciaires.

Sage ontwikkelt pakketten die, dankzij hun uitgebreide waaier van pragmatische vernieuwingen, ieder bedrijf begeleiden tot in de kern van zijn business en dit gedurende de volledige evolutie. De constante investeringen in Research & Development bieden de zekerheid dat de klanten over producten beschikken die steeds aangepast zijn aan de wettelijke, fiscale en technologische ontwikkelingen. Met 30 jaar ervaring en meer dan 6 miljoen klanten wereldwijd, verzekert Sage een 100% klantgerichte internationale expertise. Met twee kantoren in België, in Groot-Bijgaarden en in Luik, een 70-tal medewerkers en een netwerk van 150 verdelers, verspreid over het Belgische en het Luxemburgse grondgebied, garandeert Sage eveneens de flexibiliteit van een lokale speler.

 

Waarom onze SOEPELE software een KRACHT is voor uw onderneming?

Perfecte opvolging van uw verkoopcyclus: van offerte tot levering
Onze oplossingen, Sage BOB 30, Sage BOB 50 en Sage DBFACT omvatten alle behoeften van KMO’s: van het beheer van de verkoopcyclus (verkooppunten, facturatie, aankoop, verkoop, voorraadbeheer, productiebeheer, …) tot boekhouding en financiën, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

 

Volg uw prospecten en klanten van dichtbij, analyseer de resultaten van uw marketingacties
Sage biedt u de meest complete CRM-oplossing voor het beheer van uw klantenrelaties, die pragmatische innovatie, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie verenigt. Prospecteer, creëer nieuwe relaties en zet uw contacten om in zakelijke opportuniteiten.

 

Geïntegreerde en performante softwareoplossing voor uw nationale en internationale activiteiten
Met ons ERP softwarepakket, Sage 100, beheert u uw volledig bedrijfsmanagement: boekhouding, commercieel beheer en relatiemanagement. Daarenboven is al uw informatie vanop afstand toegankelijk. Sage ERP X3, speciaal ontwikkeld voor internationale bedrijven, helpt u al uw activiteiten te beheren in één enkel pakket.

 

Geniet van de exclusieve functionaliteiten voor professionals in cijferberoepen
Sage BOB 50 Expert en Sage FiSta zijn beroepsgeoriënteerde oplossingen van Sage, ontwikkelt voor en geïnspireerd door Accountants en erkende boekhouders. Beheer de boekhouding van uw klanten, volg uw prestaties op, analyseer uw cijfers en leg de jaarrekeningen neer, op een eenvoudige wijze.

 

Meer informatie over de Sage oplossingen op www.sage.be

 

bedrijfsgegevens

Sage

Gilberte VEREEKEN, Marketing Director  marketing@sage.be

François JOSZ, Sales Director  sales@sage.be

Noordkustlaan 16C
B-1702 Groot-Bijgaarden
Tel: +32(0)2/721.18.30
Fax: +32(0)2/721.93.96
info@sage.be
www.sage.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business