Nieuws

Combell Group

[Partner info] Als absolute marktleider in hostingdiensten voor bedrijven, IT integratoren en software ontwikkelaars, is Combell sinds 1999 uitgegroeid tot de meest betrouwbare one- stop partner voor de hosting van zowat elke IT infrastructuur, website of applicatie. Combell legt sinds jaren de klemtoon op een aantal waarden waarbij duurzaamheid beoogd wordt in haar activiteiten en haar relaties met medewerkers, klanten en leveranciers.

Naast de gebruikelijke standaarddiensten zoals domeinnaam-registratie, website hosting en e- mail, hebben we ook tal van producten die kleine en grote ondernemingen beter kunnen doen werken. Faxen in de cloud of altijd toegang tot de kalenders van u en uw medewerkers zijn maar enkele voorbeelden van oplossingen die ondernemingen beter en efficiënter laten functioneren.

Ook is Combell gespecialiseerd in geïntegreerde oplossingen op maat van ondernemingen. We begeleiden IT-afdelingen niet alleen in de hosting van infrastructuur, maar ontfermen ons eveneens over de installatie, het onderhoud, de hard- en software, upgrades en de security. Zo kunnen onze klanten zich concentreren op hun eigen core business. Met Combell als partner geniet u steevast van de oplossing die perfect past bij de specifieke behoeften van uw onderneming. Onze klanten profiteren altijd van de nieuwste technologische oplossingen, hoeven zelf niet te investeren in technische expertise en hoeven zich geen zorgen te maken over beveiliging, onderhoud of back-ups.

Sinds 2011 is Combell, als eerste Belgische hoster, in het bezit van het ISO 27001 certificaat. Dit kwaliteitslabel is het resultaat van een uitgebreide externe audit op het gebied van Security Management. Onze klanten krijgen daardoor de meest verregaande garanties voor de veiligheid van hun hostingomgeving, vergelijkbaar met wat banken aan hun klanten bieden. In 2009 behaalde Combell eveneens het ISO 9001 certificaat.

Vandaag heeft Combell, die overigens nog tal van andere hostingmerken in haar portefeuille heeft, meer dan 200.000 domeinnamen actief in verschillende extensies. Zo is in België ook meer dan 1 op 5 websites gehost door Combell. Onze klanten kennen ons voornamelijk voor onze kwaliteit en 24/7 ondersteuning in hun eigen taal, zowel per e- mail als telefonisch via een gratis nummer. En ook voor de kritische bedrijfsmarkt is Combell de meest geschikte oplossing met ijzersterke SLA’s en bewezen referenties in verschillende sectoren.

bedrijfsgegevens:
Combell Group
David Temmerman, Sales & Marketing Director ; david.temmerman@combellgroup.com
Jonas Dhaenens, CEO  ;  jonas@combellgroup.com
Frederik Poelman, CTO  ;  frederik@combellgroup.com
Skaldenstraat 121
B-9042 Gent

Tel: +32(0)9/218.79.79  
info@combell.com
www.combell.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business