Een andere kijk op ICT

[Partner info] Een universiteit is een bijzondere werkomgeving. Geen droogtheoretische instelling, maar een centrum waar duizenden mensen kennis verzamelen en fundamenteel onderzoek verrichten. En dus ook onze kijk op de wereld veranderen.

Neem nu de KU Leuven. Bijna tienduizend collega’s, elk met hun eigen talent en specialisatie, werken er samen aan zowel grote projecten als kleine revoluties. Om al die ideeën uit te wisselen, gebruiken zij de nieuwste technologie. Met andere woorden: zij doen een beroep op onze state-of-the-art ICT-afdeling.

In onze dienst ICTS kun jij dus een fundamentele rol spelen. In een team van ruim 200 medewerkers ondersteun je  het onderwijs, onderzoek, beleid en de administratie van de universiteit én de Associatie KU Leuven. Het is een ruime en gevarieerde uitdaging, maar dat maakt het net zo boeiend.

Even interessant: door de brede dienstverlening vind je zeker een job binnen jouw interessegebied. Wij zijn regelmatig op zoek naar SAP-medewerkers, softwarearchitecten, systeembeheerders, projectmanagers en ander ICT-talent.

 

Zin in een fascinerende functie en reële groeimogelijkheden bij een Employer of the Year?

Bezoek dan snel onze website en solliciteer online.

 

businessjaarboek14jaarboek2014jobku leuvenleuvenpartner infouniversiteit

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals