Nieuws

PC Magazine 188

PC Magazine 188

Nvidia Tegra X1
Nvidia gpu’s geven je het gevoel in een echte auto te racen van achter je computer, maar met de introductie van de Tegra X1 krijg je nu de omgekeerde sensatie een computerspel te spelen van achter het stuur van een echte wagen.

Massatest opslag
15.000 e-boeken zet je zonder problemen weg op een uit de kluiten gewassen usb-stick. Een flinke externe HDD geeft je ruimte voor zo’n 9.000 films en als het snel moet gaan kan je een draagbare SSD kopen. De keuze aan opslagproducten en –technologieën is overweldigend: tijd voor een overzicht.

Internet of Things
Er is het afgelopen jaar al heel wat inkt gevloeid en pixels vermaald rond het Internet of Things of internet der dingen, maar meestal blijft dat beperkt tot reviews van interessante producten of nieuwe lanceringen. Wij gingen voor jullie op zoek naar de technologie en de evoluties achter de verbonden wereld.

The Skype is the limit
We gebruiken vandaag allemaal voip. We praten tijdens het gamen met teamgenoten, we bellen onze vrienden in het buitenland met Skype en wie vaak onderweg is heeft al zijn communicatie in zijn smartphone, maar belt al lang niet meer enkel via het telefoonnetwerk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business