Nieuws

De visie op 2016 van Capgemini

We verzamelden verschillende opiniemakers om naar hun mening te vragen over de belangrijkste IT-trends van 2016. Hier leest u de analyse van Kris Poté, Vice President Capgemini Belgium

 
In de rubriek ‘Vision on 2016’, een interessante vraag- en antwoordreeks, geven wij naar jaarlijkse gewoonte een aantal vooraanstaande opiniemakers uit de ICT-sector de kans om hun visie voor het nakende jaar mee te delen. Dit jaar gaan de vragen over welke IT-trends (mobile, Internet of Things, Cloud, Big Data) gaan overheersen, hoe hun bedrijf denkt het verschil te kunnen maken in 2016 en wat de toegevoegde waarde hiervan gaat zijn voor hun klanten.

Welke IT-trends (mobile, Internet of Things, Cloud, Big Data) zullen volgend jaar overheersen?

De trends van vorig jaar worden onverminderd door gezet: het gebruik van sociale media, mobiele applicaties, het belang van“analytics” en uiteraard “cloud”. Wellicht kent het “Internet of Things” zijn grote commerciële doorbraak. Vele grote bedrijven zijn daarmee bezig. Tenslotte niet vergeten dat bedrijven en overheden zwaar zullen investeren in beveiliging van hun communicatie en applicaties. Dat zou wel eens de trend van 2016 kunnen worden.

Hoe denkt u als bedrijf het verschil te maken in 2016? Wat is de toegevoegde waarde voor uw klanten?

Capgemini staat bekend om zijn intense samenwerking met klanten en partners. Dialoog en transparantie zijn het hart van onzebusiness. Bedrijven en overheden vragen daar meer en meer naar. Capgemini is ook één van de “most ethical companies”wereldwijd. Daar zijn we best fier op en dit geeft klanten een groot vertrouwen in onze manier van zaken doen. De Capgemini Groep beschikt met Capgemini Consulting ook over een belangrijke groep management consultants en dat is eveneens een sterke troef.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business