Nieuws

Investr biedt online platform voor vastgoedbeleggingen

Investr.be is het online platform waar vastgoedbeleggers nieuwe panden kunnen vinden voor toekomstige investeringen, en handige informatie kunnen raadplegen omtrent beleggen.

 
Het platform is bedoeld voor huidige en toekomstige beleggers. Op de website vinden geïnteresseerden niet alleen een ruim aanbod aan panden, maar ook objectieve informatie rond investeren en eenvoudige tools om financiële analyses te maken. Zo wilt oprichter Frédéric Vandenhende op een transparante manier een onafhankelijke bron van informatie bieden. “Omdat ik uit mijn ervaring als vastgoedmakelaar- en verkoper heb geleerd dat heldere informatie de sleutel is om mensen te overtuigen van een vastgoedbelegging.”
 
Zo wordt het makkelijker om als kandidaatbelegger met een gerust hart te investeren, maar ook makelaars kunnen baat hebben bij het platform. Zowel particuliere als professionele aanbieders kunnen op de website namelijk panden aanbieden, waardoor een groter publiek bereikt kan worden.
 
Dat er ruimte is voor een dergelijk platform is duidelijk door de recente stijging in vastgoedbelegging. “De interesse voor vastgoedbeleggingen is groot en neemt nog toe,” laat Vandenhende weten. “Het aantal vastgoedverkopen op jaarbasis schommelt al jaren rond de 140.000, maar het aandeel van het beleggingsvastgoed daarin is sterk gestegen. Vijf jaar geleden was het nog 10 procent, nu bijna 20 procent.”
 
Vandenhende laat weten dat het project volop in de groei is. Zo worden binnenkort uitbreidingen verwacht en is er met enkele banken overleg bezig om een samenwerking rond kredietverlening en renteberekening op te stellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business