VIDEO: Vente Exclusive is beste webshop van België

Gisteren vond in Tervuren voor de elfde keer de uitreiking van de BeCommerce Awards plaats. Vente-Exclusive.com werd beloond met de algemene BeCommerce Overall Award en werd daarmee uitgeroepen tot beste webshop in België.

 

 

Vente-Exclusive.com is actief in de Benelux als de marktleider in “online flashverkopen”; gedurende enkele dagen bieden ze producten of activiteiten aan tegen grote kortingen. Hun ledenbestand bestaat inmiddels al uit meer dan 4 miljoen klanten.

 

In een persbericht laat BeCommerce weten dat Vente-Exclusive.com als winnaar uit de bus kwam door de “bekendheid bij het grote publiek” en “de uitzonderlijke resultaten van het voorbije jaar”. Als beste webshop mag Vente-Exclusive.com eind deze maand de Belgische eer verdedigen op de Europese E-commerce Award Ceremony in Barcelona.

 

Naast de Overall Award, werden ook in twintig andere categorieën winnaars gekroond. Zo ging de Starter Award naar Livingdesign, de Belgische start-up die designmeubelen aanbiedt. Daarnaast kon Decathlon de Omni-Channel Award binnenhalen, en ging Travelbird lopen met de Mobile Award voor beste mobiele interface. Er werden daarnaast publieksprijzen toegekend aan onder andere Belfius, Proximus en Sarenza.

 

“De BeCommerce Awards zijn vooral een erkenning van de bedrijven die uitblinken in hun online verkoopactiviteiten,” zegt Patricia Ceysens, voorzitter van BeCommerce. “Het is belangrijk dat we de Belgische e-commerce blijven ondersteunen, door de actiefste, creatiefste, meest vernieuwende, eerlijkste en meest geapprecieerde webshops te belonen.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business