Nieuws

Slack krijgt videobelfunctie

Slack rolt een nieuwe functie uit, waardoor je voortaan videogesprekken kan voeren met je collega’s.

 
Eerder dit jaar werd er een functie aan Slack toegevoegd, waardoor je kon telefoneren met je teamgenoten. De beloptie is wereldwijd door collega’s gebruikt om met elkaar in contact te komen. Via dezelfde knop zal je voortaan extra functionaliteit kunnen aanspreken. Slack heeft immers een videobelfunctie toegevoegd.
 
Om met je collega’s te kunnen videobellen, dien je zoals gewoonlijk op het telefoonicoontje te klikken. Klik op het camera-icoontje in het venster dat zich opent en je zal je collega behalve horen ook kunnen zien. Net als bij telefoongesprekken, kan je emoji’s gebruiken om aan te geven dat je bijvoorbeeld akkoord gaat met wat er wordt gezegd. De emoji zal tijdelijk over de video heen worden getoond, terwijl er een geluidje klinkt.
Slack-gebruikers die betalen voor de dienst kunnen videogesprekken voeren met tot vijftien mensen. Ook wanneer je niet betaalt voor Slack kan je echter videobellen. In dit geval dien je je te beperken tot één op één gesprekken.
 
Slack rolt de nieuwe functie in de komende dagen uit naar de recentste versies van Slack voor Mac en Slack voor Windows. Wanneer je de mobiele app gebruikt, zal je je kunnen mengen in videogesprekken, maar zal je enkel audio kunnen ontvangen en uitsturen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business