GitHub-code nu ook privé voor niet-betalende leden

Ook niet-betalende leden zullen nu in alle rust en stilte kunnen verderwerken aan hun projecten.

 

Wanneer je voorheen een privéplaats  op GitHub wilde vastleggen, moest je een betalende gebruiker zijn. Daar zit nu echter verandering in te komen. Vanaf vandaag zullen ook gratis GitHub-gebruikers toegang hebben tot privé-projecten zolang er met drie of minder dan drie personen aan het project gewerkt wordt. Voor grotere projecten zal je een abonnement moeten nemen of je code openbaar moeten stellen – slik.

 

 

Vorig jaar heeft Microsoft GitHub aangekocht voor een astronomisch bedrag van 7,5 miljard. De CEO van GitHub Nat Friedman liet toen weten dat het team zich zou beginnen focussen op het meer toegankelijk maken van GitHub voor ontwikkelaars over de hele wereld.
Hij liet toen ook verstaan dat GitHub onafhankelijk zou blijven verderwerken. “We houden van GitHub omwille van de zorg en de aandacht voor de ervaring van de ontwikkelaar”, liet Friedman weten in een blogpost.
Friedman meldde ook nog dat ongelimiteerde gratis privéwerkplaatsen een van de meest aangevraagde tool is bij GitHub. Friedman heeft dus ongetwijfeld heel wat mensen blij gemaakt vandaag.
businesscodinggithubzakelijk

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals