Nieuws

Bsit is start-up van het jaar!

Vandaag vindt in The Egg nabij Brussel-Zuid The Big Squeeze plaats, een hoogdag voor het Belgische start-uplandschap. Dit zijn de winnaars.

 

Frederik Tibau van startups.be ziet een mooie evolutie in het Belgische start-uplandschap. “Het jaar 2018 was een spannend jaar voor de Belgische start-up. Zeker met de unicorn status van Collibra, heeft België zeker een plaatsje gekregen binnen de Europese start-upscene.”

 

Er stemden zo’n 3300 mensen in de wedstrijd, al werden de resultaten door de jury beslecht. Die bestond uit Omar Mohout van Sirris, Renaat Berckmoes van Fortino Capital, Thibaut Claes van SRIW, Simon Alexandre van The Faktory, Benny Debruyne van Knack Trends en Isabel Michiels van Agoria.

 

Microflavours mocht de titel van student start-up van het jaar in de wacht slepen. Het bedrijfje uit Molenbeek richt zich op de kweek van kiemen en scheuten, die Microflavours ook zelf bezorgt. De meest disruptieve innovatie van het jaar was voor e-peas, een bedrijf dat zich toespitst op een langere batterijduur voor IoT-toepassingen.

 

De scale-up van het jaar is Spott, een app die ook al werd aangekocht door Medialaan en die “marketing wil heruitvinden.”

 

Maar de grote winnaar is Bsit; de babysit-app mag zich een jaar lang de start-up van het jaar noemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business