Nieuws

ABBYY lanceert Vantage 2 en Marketplace

Processen digitaliseren hoeft niet altijd uitgebreide IT-skills te vereisen. ABBYY Vantage 2 en Marketplace maken digitalisering toegankelijk voor iedereen.

ABBYY zal zijn nieuwste Digital Intelligence-oplossingen officieel onthullen tijdens de digitale conferentie Reimagine die vandaag van start gaat. Vantage 2 is de opvolger van Vantage dat in 2019 gelanceerd werd. De nieuwe versie bouwt verder op de principes van Vantage: een low-code/no-code-platform dat cognitieve skills biedt voor RPA-robots, automatiseringssystemen, chatbots en mobiele oplossingen.

Vantage 2 helpt mensen en organisaties met beperkte IT-skills processen digitaliseren. Zo kunnen organisaties hun automatiseringsstrategieën versnellen, de customer experience verbeteren, risico’s verlagen en de productiviteit verhogen. De oorspronkelijke versie van Vantage kreeg een volledige make-over. Vantage 2 is gebouwd op microservices en verpakt in containers die door Kubernetes zijn georkestreerd om te voldoen aan de behoeften van een flexibele IT-bedrijfsvoering. Met een cloud-first architectuur en een intuïtieve, low-code/no-code-interface maakt Vantage digitale technologieën zoals AI en machine learning gemakkelijk toepasbaar en inzetbaar binnen de onderneming. Onder andere PwC en het Belgische RoboRana integreren Vantage 2 al in hun platformen.

Image Credit: ABBYY

Marktplaats

De softwaregigant lanceert ook ABBYY Marketplace, de eerste open marktplaats waar organisaties herbruikbare AI-skills kunnen ontdekken, proberen en aanschaffen. Op deze ‘softwaremarkt’ vind je een uitgebreide online verzameling van herbruikbare technologische middelen, inclusief cognitieve skills voor het classificeren van documenten en data-extractie, ready-to-go processtromen, en kant-en-klare connectoren.

Nu meer bedrijven geïnteresseerd zijn in try and buy biedt de marktplaats vooraf getrainde skills voor alle soorten documenten, zoals facturen, inkooporders, ontvangstbewijzen, leencontracten, verzekeringsclaims, vrachtbrieven en meer. ABBYY-partners kunnen ook nieuwe skills en andere technologische middelen bijdragen aan de markt of gebruiksklare middelen inzetten om automatiseringsprojecten te versnellen.

Image Credit: ABBYY

Toegankelijke oplossing

“Volgens onderzoek van IDC vindt zowat de helft van de bedrijfsleiders dat het digitaliseren en transformeren van documentprocessen vooral een verbeterde zakelijke besluitvorming oplevert. Andere voordelen zijn klant- en medewerkerstevredenheid en verbeterde accountability. Maar het tekort aan IT-middelen en de ontoereikende skills van werknemers vormen aanzienlijke uitdagingen bij het toepassen van IDP-technologieën. Dit onderstreept de noodzaak van moderne low-code platforms die een breder scala van zakelijke functies mogelijk maken en zo bijdragen aan versnelling van transformatie-initiatieven en implementaties”, zegt Holly Muscolino, Research Vice President, Content & Process Strategies and the Future of Work bij IDC. “Vantage 2 en de ABBYY Marketplace zijn goed gepositioneerd om een toegankelijke oplossing te bieden voor business-analisten, die hen in staat stelt skills op te bouwen of aan te schaffen, deze vindbaar te maken op een automatiseringsplatform, ze toe te voegen aan een robotworkflow en waarde te creëren voor hun organisatie.”

“We zien tegenwoordig een nieuw soort zakelijke gebruiker binnen bedrijven, die op zoek is naar een snellere manier om gegevens in documenten te gebruiken. Dat wordt mogelijk gemaakt door AI-ondersteunde, gemakkelijk inzetbare en kant-en-klare technologie die we skills noemen”, voegt Maxime Vermeir, Director of Customer Innovation bij ABBYY toe. “Vantage 2 biedt een volledig nieuwe user experience die de manier waarop door AI ondersteunde skills worden gecreëerd, getraind en gepubliceerd een update geeft. Door zijn snelle leercurve maakt dit platform het gemakkelijk om de technologie toe te passen in veel zakelijke functies en automatiseringssystemen. Bovendien vinden gebruikers veel vooraf getrainde skills in de ABBYY Marketplace, waarmee populaire RPA-gereedschappen, BPM-systemen en conversatie-AI-chatbots inzichten kunnen halen uit de meest complexe documenten.”

ABBYY Vantage 2 is nu beschikbaar voor early adopters. Het is rechtstreeks beschikbaar via ABBYY of via het wereldwijde netwerk van erkende partners.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business