Nieuws

HP stelt nieuw printsysteem HP+ voor

Vandaag introduceert HP een nieuw print-ecosysteem genaamd HP+, waardoor printen makkelijker en veiliger wordt dan ooit tevoren.

HP+ is een slim printsysteem dat printers, Instant Ink en de HP Smart app in deze dienst samenbrengt. Het cloud-platform is ontworpen voor particulieren en kleine bedrijven. Gezien de stijging in het thuiswerken ten gevolge van de Covid-19-pandemie zet HP meer in op deze gebruikers. HP wil hen op deze manier een meer moderne toegang geven tot hun printers en alle bijhorende functies en diensten die HP levert.

Instant Ink en Smart App

Dankzij het maandelijkse abonnement van HP Instant Ink volgt je printer op hoeveel inkt je verbruikt en stuurt HP je nieuwe cartridges inkt of toner als deze bijna op zijn. Gebruikers zullen dus nooit meer zonder inkt vallen om te kunnen printen. HP belooft tevens op deze manier de cartridges te recycleren en daarmee zijn voetafdruk op het milieu te verkleinen

Met de Smart App van HP+ biedt het bedrijf je ook de kans om steeds toegang te hebben tot jouw printer. Dat houdt in dat je dus van overal de nodige documenten kan uitprinten vanop je smartphone.

HP stelt wel dat het enkel gebruik zal maken van zijn eigen inkt en toner. Om een zo betrouwbaar mogelijke dienstverlening te krijgen moeten de HP+ printers steeds verbonden zijn met het internet en moeten de gebruikers ook een account bij HP aanmaken.

Nieuwe functies

Naast Instant Ink en de Smart App zullen de gebruikers van het HP+ platform ook toegang krijgen nieuwe functies, waaronder Smart Security-monitoring dat malware-aanvallen voorkomt, een Smart Dashboard waarmee gebruikers hun printer kunnen beheren op één centrale plek en een jaar extra garantie van HP.

Het HP+ platform zal voor het eerst in de nieuwe HP LaserJet M200-reeks, HP DeskJet Plus 4100, Envy PRO 6400, DeskJet 2700e-reeks, Envy 6000e-reeks en OfficeJet Pro 8000e- en 9000e-reeksen worden verwerkt.

Momenteel biedt HP de dienst enkel aan in de HP OfficeJet Pro 8000 en 9000-reeks. Vanaf mei volgen de DeskJet en Envy HP+ printers, en in juni komt daar nog eens de nieuwe Mono LaserJet-reeks bij. Het aanbod van de dienst zal dus ongetwijfeld snel stijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business