Nieuws

Logitech introduceert de MX Master 3S for Business en MX Keys Combo Gen 2 for Business

Vandaag onthult Logitech de MX Master 3S for Business en de volgende generatie MX Keys Combo for Business Gen 2. De vernieuwde generatie brengt nieuwe beveiligingsniveaus en een verbeterde ervaring voor zakelijke klanten.

De nieuwe Logitech-producten zijn ontworpen als eenvoudig te onderhouden, schaalbare oplossingen die IT-afdelingen gemoedsrust geven. Door Logi Options+-software te gebruiken kunnen gebruikers hun ervaring verbeteren en de workflow optimaliseren via persoonlijke aanpassingen en toepassingsgerichte presets.

Nu we ons zakelijke portfolio blijven uitbreiden, creëren we een geweldige kans voor geavanceerde professionals die hun output willen maximaliseren en hun productiviteit willen verhogen met MX Master 3S en MX Keys Combo for Business Gen 2″ Joseph Mingori, algemeen manager B2B voor Creativity & Productivity bij Logitech. “Met ieder individu in ons achterhoofd, ontwerpen we voor het hedendaagse hybride werken en bieden we een portfolio dat voldoet aan de behoeften van IT-afdelingen en een divers personeelsbestand.”

MX Master 3S for Business

De MX Master 3S for Business-muis, een geremasterd icoon, combineert wat werknemers en IT-afdelingen geweldig vinden aan de MX Master 3, met toegevoegde functies voor ultieme tastbaarheid, prestaties en flow. De vernieuwde muis beschikt over stille klik-technologie voor hetzelfde bevredigende klikgevoel, maar met 90 procent minder geluid dan zijn voorganger. De 8.000 DPI sensor maakt het werken op hoge resolutie monitoren sneller en nauwkeuriger – zelfs op glas. Dankzij MagSpeed elektromagnetisch scrollen kunnen gebruikers 1.000 regels per seconde, of regel voor regel nauwkeurig scrollen – een van de meest gewaardeerde kenmerken van de MX Master 3. Het gevormde handontwerp zorgt de hele dag voor comfort en biedt ondersteuning voor de vingers en handpalm om spiervermoeidheid in de onderarm te verminderen. De kantelhoek tilt de polsen van de tafel om ongemak op harde oppervlakken te verminderen.

De MX Master 3S for Business is ontworpen met het oog op duurzaamheid en is koolstofneutraal gecertificeerd. De kunststof onderdelen zijn gemaakt van 27 procent gecertificeerd post-consumer gerecycled plastic (PCR).

MX Keys Combo for Business Gen 2

De MX Keys Combo for Business Gen 2 is een verbeterde versie van een iconische combo, ontworpen voor de hedendaagse hybride wereld, maakt het sneller en nauwkeuriger werken mogelijk. De eenvoudig te gebruiken, vooraf gekoppelde en bedrijfsklare full-size toetsenbord en muis combo is voorzien van slimme achtergrondverlichting, nauwkeurige tracking en productiviteitssneltoetsen, waardoor het de perfecte metgezel is voor ervaren professionals. De MX Keys for Business is ideaal voor werknemers die lange dagen achter de computer doorbrengen en op zoek zijn naar meer comfort, zonder productiviteit in te leveren. De MX Palm Rest biedt stevige, maar comfortabele polsondersteuning. Daarbij is de MX Master 3S for Business fluisterstil voor een betere focus.

MX Keys Combo for Business Gen 2 is gecertificeerd CO2-neutraal met verantwoorde papierverpakking uit FSCTM-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen, waardoor het een toolset is waar IT-besluitvormers en milieubewuste werknemers zich goed bij kunnen voelen.

Logi Options+

Logi Options+ is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke softwaretoepassing die eenvoudige sneltoetsen mogelijk maakt voor een vloeiende en intuïtieve ervaring, zeer effectief bij veel bekende toepassingen en videoplatforms, waaronder Zoom of Microsoft Teams. Deze platforms bedien je eenvoudig met muis en toetsenbord, waarbij je het geluid kunt in- en uitschakelen en waarmee je met de Flow-enabled muizen tussen meerdere computers kunt navigeren om de workflow te optimaliseren. Options+ is massaal inzetbaar, inclusief de mogelijkheid voor een IT afdeling om bepaalde parameters van de app stil te installeren en te configureren om aan de bedrijfsvereisten te voldoen.

Logi Bolt draadloze beveiliging

Logi Bolt is Logitechs volgende generatie draadloze connectiviteitsprotocol. Gebaseerd op Bluetooth® Low Energy draadloze technologie bevat Logi Bolt meerdere beveiligingsmaatregelen die ontworpen zijn om IT gemoedsrust te geven door de risico’s op kwetsbaarheid voor bedrijven te minimaliseren, zowel op kantoor als op afstand. Daarnaast biedt het ook meteen robuuste connectiviteit, zelfs in drukke draadloze omgevingen. Tenslotte is Logi Bolt ontworpen met Bluetooth security mode 1, level 4, beter bekend als Secure Connections Only Mode, die voldoet aan de Federal Information Processing Standards (FIPS).

Prijzen en beschikbaarheid

De MX Master 3S for Business en MX Keys Combo for Business Gen zullen vanaf september 2022 verkrijgbaar zijn tegen een adviesprijs van respectievelijk € 129,99 en € 249,99. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke wederverkoper of ga naar Logitech.com/workdesk

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business