Nieuws

OnePlus opent blinde pre-orders voor OnePlus Pad

OnePlus Pad
OnePlus geeft klanten de mogelijkheid een Pad te pre-orderen. Hier moeten ze dan wel 99 euro voor betalen, terwijl het volledige prijskaartje nog onbekend is.

Meer dan twee maanden geleden onthulde OnePlus zijn eerste tablet, de OnePlus Pad. Over de prijs en exacte lanceringsdata deed het merk geen uitspraken. Die zouden ‘op termijn’ volgen. Hoewel de tablet sinds 10 april als pre-order beschikbaar is, blijft de prijs nog altijd onbekend. Klanten die nu de Pad pre-orderen moeten 99 euro vooruitbetalen. Daar staat wel een “geweldig cadeau” tegenover, liet het merk in maart weten. Inmiddels zijn de extra’s bekend.

Volgens de algemene voorwaarden krijgen klanten at random één cadeau toegewezen. Daarbij kiest het merk uit de Magnetic Keyboard (149 euro), OnePlus Stylo (99 euro) of Folio Case (59 euro). Voor alle pre-orders ligt daarnaast een SuperVOOC 80W-adapter klaar. Enkel klanten die voor 25 april om 10:59 in de ochtend hun pre-order plaatsen, krijgen één van de prijzen toegewezen. Daaropvolgend maakt het merk om 11 uur de officiële verkoopprijs van de tablet bekend.

Consumenten zitten volgens OnePlus dan nog niet vast aan hun aankoop. Als de officiële prijzen van de tablet bekendraken, mogen klanten hun pre-order alsnog annuleren. Degenen die de OnePlus Pad willen aanschaffen mét het cadeau, moeten het resterende bedrag voor 28 april betalen.

Specificaties OnePlus Pad

Bij het pre-orderen van de tablet is één configuratie beschikbaar met 8 GB RAM en 128 GB opslag. Dit is gekoppeld aan de Dimensity 9000-chipset van MediaTek. Het scherm van de tablet betreft verder een 11,61-inch LCD-paneel met een QHD+-resolutie en 144 Hz beeldverversing.

OnePlus meldt verder dat de tablet een 9.510 mAh batterij bevat die in ‘slechts 60 minuten volledig kan worden opgeladen’. Hiervoor ondersteunt de tablet 67 watt snelladen. Op het cameravlak bevat de tablet twee camera’s: een 13 MP primaire camera achterop een 8 MP-selfiecamera. Die sensor is op de lange zijde van de tablet gepositioneerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business