Nieuws

VanMoof lanceert nieuwe intuïtieve e-bikes S4 en X4

VanMoof
VanMoof lanceert met de S4 en X4 zijn meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke e-bikes tot nu toe.

VanMoof, het Amsterdamse e-bikemerk dat in 2009 door broers Taco en Ties Carlier werd opgericht, lanceert een nieuwe fiets. VanMoof zegt met de nieuwe S4 en X4 alle innovatie van de afgelopen 13 jaar in een gebruiksvriendelijk jasje gestoken te hebben.

De nieuwe S4 en X4 zijn de spirituele opvolger van de populaire S3 en X3. De frames zijn duidelijk gebaseerd op die van vorige VanMoof-fietsen, maar werden “herontwikkeld tot de meest eenvoudige, toegankelijke en betrouwbare modellen tot nu toe”, aldus de fabrikant. Bovendien zijn die modellen nu ook verkrijgbaar in meerdere kleuren: Evergreen, Sunbeam Yellow, Purple Fog en Foam Green.

De typische VanMoof-kenmerken, zoals het ingebouwde Gen 4 Kick Lock, krijgen de fietsen allebei mee. Met het Kick Lock kan je, met een knopje aan de achteras, het wiel volledig blokkeren en de fiets op slot zetten. Ook de ingebouwde diefstalbeveiliging zit op de nieuwe S4 en X4. En natuurlijk: geen VanMoof zonder Turbo Boost-knopje, waarmee de fiets je meteen voortstuwt tot 25km/u. De VanMoof-app telt bovendien ook als dashboard voor tijdens je rit – je telefoon bevestig je met de ingebouwde telefoonhouder. De fietsen zijn ontworpen voor snelle en frequente stadsritten. Daarbij moet een automatisch versnellingssysteem met twee standen helpen.

De VanMoof S4 & X4 zijn vanaf (later) vandaag te koop via VanMoof.com voor €2,198 – maar wel enkel in de Evergreen-kleur. Vanaf eind mei is de Purple Fog-kleur beschikbaar. Wie een Sunbeam Yellow fiets wil, zal moeten wachten tot eind juni, terwijl fans van Foam Green het nog tot eind juli moeten uithouden. Er is ook een wachtlijst. Zo kan je je aanmelden om een bericht te krijgen wanneer je favoriete kleur beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business