Nieuws

OnePlus V Fold en OPPO Find N3-specs gelekt

Oppo Find N3
© OPPO
De specificaties van de OnePlus V Fold en OPPO Find N3 zijn gelekt. Enkele dagen geleden meldden Yogesh Brar en 91 mobiles al een nieuw design.

De informatie komt van notoir leaker Yogesh Brar en het technieuwsplatform 91Mobiles. Brar had het in het verleden zeker niet altijd bij het rechte eind, dus we willen toch even benadrukken dat het om geruchten gaat. De OnePlus V Fold en OPPO Find N3 zouden heel erg op elkaar kunnen gaan lijken. Beide krijgen wellicht een oledpaneel met QHD+-resolutie en een refresh rate van 120 Hz. Opengevouwen zou je op beide toestellen over een 8-inch groot scherm kunnen beschikken.

Displays OnePlus V Fold en OPPO Find N3 

Over het display aan de buitenzijde van de dichtgeklapte smartphones, bestaat meer twijfel. Dat zou 6,5 inch groot zijn, met een verversingsgraad van 120 Hz en een FHD+-resolutie. Andere geruchten zeggen net dat het scherm aan de buitenkant een stukje kleiner zal zijn, of alleszins kleiner dan 6 inch. Wellicht wordt de horizontale oriëntatie (met de vouw in het midden) van de OPPO Find N en N2 ook behouden. 

Nog meer specificaties 

Voor de rekenkracht zorgt wellicht een Snapdragon 8 Gen 2 SoC, samen met 16 GB LPDDR5X-RAM. Beide toestellen zouden over 512 GB aan opslag (UFS 4.0 flashgeheugen) kunnen beschikken.

Verder zouden de OnePlus V Fold en OPPO Find N3 uitgerust zijn met een 50 MP-hoofdcamera en ultrawidelens van 48 MP. Brar maakt ook melding van een periscoopcamera van 32 MP, al wordt dat afwachten. Beide toestellen zijn ook nog eens voorzien van een krachtige selfiecamera (32 MP).

Beide smartphones krijgen naar verluidt een batterij van 4.800 mAh en zouden 80 watt laden ondersteunen. Over draadloos laden werd niets gemeld. De OnePlus V Fold zou als eerste op de markt komen, ergens in het derde kwartaal van 2023. In Q4 zou het dan de beurt zijn aan de OPPO Find N3. Benieuwd hoe snel de geruchten bevestigd of ontkracht zullen worden.

Uitgelicht artikel OPPO OPPO vertrekt definitief uit Duitsland: Europees vaarwel nabij?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business