Nieuws

Nieuwe sing-along-versie van Hamilton nu beschikbaar op Disney Plus

hamilton sing-along

Disney Plus heeft vandaag de langverwachte sing-along-versie van Hamilton beschikbaar gemaakt. Deze speciale versie van de baanbrekende musical biedt kijkers de kans om mee te zingen met hun favoriete nummers uit de hitshow.

Hamilton, gecreëerd door Lin-Manuel Miranda, heeft sinds zijn debuut in 2015 een ware theaterrevolutie teweeggebracht. Met zijn unieke mix van hiphop, rap en traditionele Broadway-melodieën heeft de musical een heel loyale fanbase opgebouwd en talloze prijzen gewonnen. De oorspronkelijke opname van de show werd in 2020 op Disney+ uitgebracht en kreeg lovende kritieken van zowel critici als het publiek.

Hamilton sing-along op Disney Plus

De sing-along-versie bevat ondertiteling met de volledige songteksten, waardoor kijkers de gelegenheid krijgen om mee te zingen met hun favoriete nummers. Of je nu een doorgewinterde Hamilton-fan bent die de teksten van buiten kent, of iemand die gewoon graag meezingt met de onweerstaanbare melodieën: het is een interactieve en meeslepende kijkervaring.

De sing-alongversie van Hamilton is ook voorzien van exclusief bonusmateriaal, waaronder interviews met de cast en creatieve teamleden. Hierdoor krijgen fans een uniek inzicht in het productieproces van de musical en de inspiratie achter de iconische nummers. Bovendien bevat de release een aantal nooit eerder vertoonde beelden en bloopers.

Dus, maak je klaar om je stembanden op te warmen en je favoriete personages mee te zingen in de gloednieuwe sing-along-versie van Hamilton, nu beschikbaar op Disney+.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business