Nieuws

Disney Plus-serie Reservation Dogs loopt ten einde

Reservation Dogs
© Hulu/FX
Er komt geen vierde seizoen van Reservation Dogs op Disney Plus. Ontwikkelaars Sterlin Harjo en Taika Waititi maakten het nieuws de voorbije week wereldkundig.

Harjo kondigde het einde van de Disney Plus-serie aan via zijn Instagram-profiel. “Hier is het dan: het komende derde seizoen van Reservation Dogs wordt het laatste seizoen”, schrijft de geliefde creator. De ontwikkelaar noemt het ‘creatief de juiste beslissing’ om er na het derde seizoen een einde aan te breien. “Ik wist altijd al wat het einde van het verhaal zou zijn, alleen ik wist niet wanneer het einde zou volgen”, vervolgt hij.

Tijdens het ontwikkelen van het derde seizoen kwamen Harjo en Waititi op dat punt terecht. Samen besloten ze geen vervolg te geven aan het verhaal. Het derde seizoen van de serie verschijnt nog dit jaar, in augustus, op Disney Plus.

Verhaal Reservation Dogs

Het verhaal van Reservation Dogs draait om een viertal tieners die in een Indianenreservaat wonen. Zij willen de droom van een gekoesterde vriend tot leven brengen: het verhuizen naar het exotische Californië. Geheel succesvol loopt dat plan niet. Met misdaden proberen ze het geld te verzamelen; de zoektocht naar middelen drijft de vier vrienden echter steeds verder van elkaar vandaan. Tegelijk worstelen de vier nog altijd met het verlies van hun vriend, Daniel. Hoe het verhaal afloopt in het derde seizoen? Dat zullen de beelden moeten uitwijzen. Wij kunnen alvast niet wachten.

Terugkeer van personages

Harjo doet tot slot nog een voorspelling over de toekomst van de Reservation Dogs-personages. “Hoewel dit het einde van dit verhaal is, is het waarschijnlijk dat je Elora Danan, Bear Smallhill, Willie Jack, Cheese Williams en andere personages in het Rez Dogs-universum zal zien verschijnen in andere verhalen die nog komen.”

Streamen via Disney Plus

Vanaf augustus is het derde seizoen van Reservation Dogs via Disney Plus te streamen. Dat is ook meteen het laatste seizoen. De eerste twee seizoenen vind je nu al direct bij de streamingdienst.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business