Nieuws

Samsung onthult per ongeluk Galaxy Tab S9 FE en Tab S9 FE+

Samsung Galaxy Tab S9-serie
© Samsung
Samsung bereidt zich voor op de lancering van de Galaxy Tab S9 FE en Galaxy Tab S9FE+. De Zuid-Koreanen hebben de tablets wellicht per ongeluk vroeger onthuld dan de bedoeling was.

De elektronicareus heeft vorige week nog maar net drie tablets voorgesteld op Unpacked, vorige week. Maar daar blijft het dus niet bij. Er zitten nog twee midrangers in de pijplijn, die (waarschijnlijk te vroeg) vermeld werden in de footertekst van Samsungs Franse webpagina rond Bixby: de Galaxy Tab S9 FE and Tab S9 FE+. Dat meldt SamMobile. Enkele weken geleden circuleerde er al informatie over de tablets, maar hun bestaan is bij dezen dus bevestigd.

© samsung.com/fr

Galaxy Tab S9 FE: de specificaties

De Galaxy Tab S9 FE en zijn +-variant hebben dezelfde afmetingen. Waarschijnlijk beschikken ze beide over een display van 12,4-inch, zoals dat van de Galaxy Tab S7 FE. Voor de paardenkracht zorgt wellicht de Exynos 1380-chipset, die sneller is dan de Snapdragon 750G in de Galaxy Tab S7 FE WiFi-only-versie. De silicon levert vergelijkbare prestaties met die van de Snapdragon 778G uit de 5G-versie van de Galaxy Tab S7 FE.

SamMobile weet dat de de Galaxy Tab S9 FE+ zijn FCC-certificatie enkele dagen geleden al doorlopen heeft. Uit de supportdocumenten blijkt dat de midrangetablet gps, WiFi 6 en Bluetooth 5.3 aan boord zal hebben. Verder krijg je een S Pen meegeleverd en beschikt het toestel over twee camera’s op de achterkant en stereospeakers. De tablet zal beschikbaar zijn in een WiFi-only- en 5G-versie. Wanneer de apparaten naar onze regio komen, is nog niet geweten. Een lanceringsdatum volgt wellicht snel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business