Nieuws

Onthulling iPhone 15 live volgen? Dit is hoe

iPhone 15 Wonderlust lancering
© iStock / Wachiwit
September is altijd de maand waarin Apple nieuwe toestellen lanceert. Ook dit jaar organiseert de iPhone-fabrikant een evenement: ‘Wonderlust’.

Tijdens het jaarlijkse Apple-evenement, dat dit jaar ‘Wonderlust’ gedoopt werd, zal Apple zijn nieuwe toestellen uitbrengen. Apple zal met de iPhone 15-reeks een gloednieuwe generatie iPhones aankondigen, voor de eerste keer zonder Lightning-connector. Vast staat bijvoorbeeld al dat alle iPhones, in overeenkomst met Europese wetgeving, een usb-c-aansluiting zullen krijgen. Dat is natuurlijk maar een deel van wat je mag verwachten. Ook staan er verschillende Apple Watches op het programma, naast AirPods die een usb-c-aansluiting krijgen.

Plekje op de eerste rij?

Wil je dit alles en veel meer meemaken vanop de eerste rij? Dat kan: er zitten heel wat mensen in de zaal, maar Apple voorziet ook een livestream. Vanaf 19:00 lokale tijd kan je daarbij aansluiten. De stream is te vinden op de officiële website van Apple, op het officiële YouTube-kanaal of in de videospeler hieronder.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business