Nieuws

Onthulling iPhone 15 live volgen? Dit is hoe

iPhone 15 Wonderlust lancering
© iStock / Wachiwit
September is altijd de maand waarin Apple nieuwe toestellen lanceert. Ook dit jaar organiseert de iPhone-fabrikant een evenement: ‘Wonderlust’.

Tijdens het jaarlijkse Apple-evenement, dat dit jaar ‘Wonderlust’ gedoopt werd, zal Apple zijn nieuwe toestellen uitbrengen. Apple zal met de iPhone 15-reeks een gloednieuwe generatie iPhones aankondigen, voor de eerste keer zonder Lightning-connector. Vast staat bijvoorbeeld al dat alle iPhones, in overeenkomst met Europese wetgeving, een usb-c-aansluiting zullen krijgen. Dat is natuurlijk maar een deel van wat je mag verwachten. Ook staan er verschillende Apple Watches op het programma, naast AirPods die een usb-c-aansluiting krijgen.

Plekje op de eerste rij?

Wil je dit alles en veel meer meemaken vanop de eerste rij? Dat kan: er zitten heel wat mensen in de zaal, maar Apple voorziet ook een livestream. Vanaf 19:00 lokale tijd kan je daarbij aansluiten. De stream is te vinden op de officiële website van Apple, op het officiële YouTube-kanaal of in de videospeler hieronder.

appleApple watch series 9evenementiphone 15mobielWonderlust

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen