Nieuws

Het kerstseizoen lonkt: The Santa Clauses 2 arriveert op Disney+

The Santa Clauses
© Disney+
We mogen ons dan wel in de griezelmaand bevinden: streamingsdiensten maken zich alvast op voor een drukbezet kerstseizoen. Seizoen 2 van The Santa Clauses mag daarbij niet ontbreken.

Wij kunnen alvast niet wachten tot de kerstboom weer staat en alle straten prachtig zijn verlicht. Bij Disney+ zijn ze de (zotte) kerstfans ook niet vergeten. Nog voor de start van het kerstseizoen brengt Disney op 8 november het tweede seizoen van The Santa Clauses naar zijn streamingsdienst.

Verleden jaar bracht Disney nog het eerste seizoen van de streamingsdienst op de markt. Seizoen 2 is simpelweg een vervolg op dat verhaal. Scott Calvin staat in het tweede seizoen weeral in voor het zoeken van zijn opvolger. Niet zonder vallen en opstaan: het bleek in het eerste seizoen al lastig een kandidaat te vinden die zich volledig wil overgeven aan het kerstgevoel. Hoewel het Scott Calvin uiteindelijk lukte om de rol van kerstman op te vullen, bleek het onmogelijk de kerstman uit Scott te halen.

Magnus Anta

In seizoen 2 wordt dat nogmaals bevestigd: de voltallige Calvin-familie is terug aan het roer van de kerstoperatie op de Noordpool. Magnus Anta – de kwaadaardige Santa – dreigt echter roet in het eten te gooien. “Ik ben de kerstman, de rechtmatige kerstman”, claimt Magnus Anta in de trailer. Kan de échte kerstman de strijd winnen? Dat moet nog gaan blijken.

Duidelijk is wel dat Scott in seizoen 2 van The Santa Clauses niemand minder dan zoon Buddy tot dé nieuwe kerstman wil kronen. Niet zomaar: Bud zal eerst getraind moeten worden. Het lijkt er dus op dat de Calvin-familie voorlopig aan het roer blijft op de Noordpool.

Streamen op Disney+

The Santa Clauses 2 is vanaf 8 november beschikbaar op Disney+. Op die datum vind je de eerste 2 afleveringen op de streamingsdiensten. Daaropvolgend verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business