Nieuws

Werkt OnePlus aan een bluetoothspeaker?

OnePlus oortjes in de wolken
© OnePlus
Via OnePlus’ Indiase Instagram-kanaal is woensdag een teaser uitgestuurd voor een nieuw product. We vermoeden dat het om een bluetoothspeaker gaat.

OnePlus heeft zijn productassortiment de laatste jaren flink uitgebreid. Nadat het avontuur in 2013 begon met smartphones, voegde het daar doorheen de jaren oortjes, wearables en tablets aan toe. De teaser op Instagram lijkt nu te wijzen op een nieuw type (audio)product. Onduidelijk is wel wat het product exact te bieden heeft. Het staat ook zeker niet in steen gebeiteld dat het om speakers – met of zonder bluetooth – gaat. Het beeld met speakers en een versterker lijkt dit wel te bevestigen.

Dito geldt ook voor de diverse taglines die in voorbijkomen: “Got the music in you?” en “The wonder of music meets the power of tech”. Gezien het verleden van OnePlus, lijkt het ons logisch dat het om een draagbaar product gaat. Tegelijk zou het ook zomaar een aanvulling kunnen zijn op zijn ‘tv-reeks’. Deze reeks is enkel in landen als India verkrijgbaar, en het wil nu zo zijn dat de teaser juist op India is gericht.

In dat geval zou het wel om een vaste speaker kunnen gaan, zoals een soundbar. Een andere optie is dat OnePlus een concurrentie voor Sonos’ Move 2 wil uitbrengen. Die speaker is zowel draagbaar als geschikt voor gebruik bij de televisie. Voorlopig kunnen we echter enkel speculeren over de invulling van de teaser. Dat geldt net zo voor de vraag of OnePlus dit aanstaande product in Europa uitbrengt.

Lancering in december

Hiervoor moeten we wachten op de officiële introductie, die ‘binnenkort’ plaatsvindt. Mogelijk laat de smartphonefabrikant ons wachten tot de introductie van de OnePlus 12. Die smartphone zou nog dit jaar internationaal worden uitgebracht, bleek uit recente geruchten. Officiële informatie daarover is nochtans niet beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business