Nieuws

Cowboy opent nieuwe brandstore in Brussel

Cowboy brandstore
© Cowboy
Cowboy opent zijn nieuwe brandstore in Brussel in een voormalige kunstgallerij. De nieuwe winkel zit op de Regentschapsstraat.

Cowboy, het elektrische fietsenmerk met Belgische roots, doet een nieuwe brandstore open. De nieuwe winkel bevindt zich, net als de vorige, in Brussel. De winkel, compleet met showroom waar je de modellen kan bezichtigen en uittesten, ligt op een steenworp van het Koninklijk Paleis van Brussel en het Justitiepaleis.

Het adres van de winkel luidt nu Regentschapstraat 67. Wil je een testrit boeken op de Cowboy Classic, de Cruiser of Cruiser ST? Dan moet je hier zijn voor je afspraak. De nieuwe winkel betrekt nu het pand van een voormalige kunstgallerij en is heel wat “discreter” dan het vorige hoekgebouw. Dat de nieuwe brandstore zo goed gelegen is, middenin de Marollen en Zavel, beschouwt de fietsenmaker als een extra troef. Mooi meegenomen is dat software- en hardwareteams gewoon naast de winkel zitten, zodat eventuele problemen snel opgelost kunnen worden.

Het zal bovendien niet bij een showroom voor fietsen blijven. Volgens Cowboy-COO Charles van Haverbeke zouden er ook “community events” georganiseerd worden.

Duurzaam merk

Het fietsenmerk zet ook sterk in op de originele architectuur van het gebouw: die wordt behouden door uitsluitend simpele en minimalistische designelementen toe te voegen. Al het meubilair dat je in de showroom ziet staat is ge-upcycled en komt van het Belgische merk Durable. Op die manier zet het merk zijn klimaatinspanningen verder in de winkel. Cowboy is de enige e-bikemaker die het B-CORP-certificaat mocht ontvangen. Daarmee wordt aangeduid dat Cowboy een positieve impact heeft op het klimaat en het milieu.

Cowboy-fietsen in de winkel

Niet dat je voor de fietsen van Cowboy helemaal naar Brussel moet. Sinds kort zijn de e-bikes in België namelijk ook te krijgen in verschillende Fnac-winkels. In totaal zijn er, Fnac inclusief, 34 winkels waar je naartoe kan gaan om een Cowboy-fiets aan te schaffen. Hou er wel rekening mee dat je slechts in 6 winkels ook diensten voor en na verkoop kan krijgen. Voor de meest volledige ervaring trek je bovendien best naar de showroom in Brussel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business