Nieuws

E-bikes van Cowboy nu te krijgen in fysieke Fnac-winkels

Cowboy
© Cowboy
Altijd al een Cowboy-fiets gewillen, maar er geen durven bestellen? Vanaf nu kan je ook in de Fnac terecht voor een nieuwe e-bike.

Cowboy, het gekende elektrische fietsenmerk, laat weten dat zijn fietsen vanaf vandaag beschikbaar zijn negen Belgische FNAC-winkels. Dat de fietsen nu beschikbaar zijn in fysieke Fnac-winkels heeft alles te maken met Cowboys omnichannel-strategie, waarbij klanten bij meerdere verkooppunten terecht kunnen.

De fietsen van Cowboy zijn beschikbaar in negen verschillende Fnac-winkels in Toison d’or, Brussel, Antwerpen, Gent, Woluwe, Luik, Leuven, Luxemburg en Wijnegem. Het is mogelijk om de best verkopende Cowboy Cruiser ST-modellen daar te testen en daarna ook te kopen. Charles Van Haverbeke, COO van Cowboy, duidt dat de beslissing “meer mogelijkheden om de fiets te zien en uit te proberen” op de thuismarkt van het merk, België.

Fiets op afbetaling

Cowboy laat bovendien weten dat het een partnerschap aangaat met Klarna, een platform voor uitgesteld betalen. Klanten die een Cowboy-fiets kopen via de website hebben de mogelijkheid om een afbetalingsplan op te zetten via Klarna. Dankzij het partnerschap tussen Cowboy en Klarna kan dat nu ook met 0% extra kosten. Op die manier wil Cowboy ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om een fiets aan te schaffen, ook als het volledige aankoopbedrag er niet in één keer af kan.

Uitgelicht artikel Cowboy Cruiser Cowboy introduceert Cruiser e-bike met relaxte zithouding

Cowboy wil zoveel mogelijk mensen de voordelen van elektrisch fietsen leren kennen. Het merk verlaagt daarvoor de drempel om een fiets aan te schaffen. Niet alleen financieel, dankzij het partnerschap met Klarna, maar ook op vlak van bereikbaarheid. Wie het niet zag zitten om een elektrische fiets te bestellen op internet, kan er nu een gaan halen bij een van de negen FNAC-winkels.

Cowboye-bikee-bikesfnac

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen