Nieuws

Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever staat nu op Disney+

Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever
© Disney+
Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever is de nieuwste toevoeging aan de populaire filmreeks gebaseerd op de boeken van Jeff Kinney.

De geanimeerde familiefilm, die exclusief op Disney+ te zien zal zijn vanaf 8 december 2023, belooft een hilarisch en hartverwarmend kerstavontuur te worden. De film volgt de jonge Greg Heffley, die zich in een bijzonder stressvolle kerstperiode bevindt. Na het per ongeluk beschadigen van een sneeuwploeg tijdens het maken van een sneeuwpop met zijn beste vriend Rowley Jefferson, maakt Greg zich zorgen dat hij de nieuwe spelconsole die hij zo graag wil voor Kerstmis niet zal krijgen. Alsof dat nog niet genoeg is, komt hij met zijn familie vast te zitten in de sneeuw, inclusief zijn humeurige oudere broer Rodrick en zijn vervelende jongere broer Manny.

De film is geregisseerd door Luke Cormican, bekend van “Teen Titans Go!”, en geschreven en geproduceerd door Jeff Kinney zelf. Met stemmen van Wesley Kimmel (The Mandalorian), Erica Cerra (Power Rangers) en Hunter Dillon (Deadpool 2), belooft Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever een feest te worden voor zowel jong als oud.

Streamen op Disney+

De Diary of a Wimpy Kid-reeks heeft al jaren een trouwe fanbasis en met deze kersteditie wordt er een nieuwe dimensie toegevoegd aan de avonturen van Greg en zijn vrienden. Of je nu een langdurige fan bent of nieuw bent met de serie: deze film is de perfecte manier om samen met het hele gezin in de kerstsfeer te komen. Mis het niet op Disney+. Zowel in België als Nederland is Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever op 8 december beschikbaar.

Meer kijktips voor de maand december? Bekijk zeker de beste films en series die in december 2023 op Disney+ en Netflix verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business