Nieuws

Disney+-serie Soundtrack #2 is een muzikale reis vol romantiek en drama

Soundtrack 2
© Disney+
Disney+ heeft onlangs een nieuwe serie uitgebracht, Soundtrack #2, die de harten van kijkers over de hele wereld verovert.

Deze serie is het vervolg op de hitserie “Soundtrack #1”, maar met een geheel nieuw verhaal en cast. In deze serie draait het om Ji Soo-Ho en Do Hyun-seo, ex-geliefden die al zes jaar lang een relatie hebben gehad. Geliefden die elkaar in de serie opnieuw ontmoeten. Ji Soo-Ho is een jonge en rijke CEO, en Do Hyun-seo is een pianolerares die haar dromen heeft laten varen.

K-drama-serie

Ondanks de ongemakkelijke reünie beginnen de twee gezamenlijk aan pianolessen, met ieder hun eigen doel. Ondertussen accepteert de getalenteerde muzikant Kei Soo-Ho’s aanbod om aan een gezamenlijk project te werken, en wordt Hyun-seo gevraagd daaraan deel te nemen. Wat volgt is een verhaal vol drama. Het is ook niet voor niets een K-drama-serie.

Een waarin Soo-Ho te weten komt waarom Hyun-seo hem verlaten had. Tegelijkertijd begint Kei gevoelens te krijgen voor Hyun-seo, gevoelens die hij maar moeilijk kan verbergen. Het belooft een romantische reis te worden vol wendingen. Of de geschiedenis zich herhaalt, zal nog moeten blijken. Momenteel staan slechts de eerste twee afleveringen op Disney+.

Zes afleveringen

Soundtrack #2 is een serie van zes afleveringen die van 6 december 2023 tot 20 december 2023 op Disney+ wordt uitgezonden. Elke aflevering duurt 45 minuten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business