Nieuws

Deze Disney+-miniserie wil je niet missen: Mickey’s Christmas Tales

Mickeys Christmas Tales Disney+
© Disney+
Disney+ heeft een nieuwe stop-motionminiserie uitgebracht, Mickey’s Christmas Tales. De serie, die bestaat uit vijf korte afleveringen, is geïnspireerd op Mickey Saves Christmas.

Mickey’s Christmas Tales ging in première van 27 tot 29 november, met elke dag een nieuwe aflevering en eindigde met twee afleveringen op de 30e. Elke aflevering duurt ongeveer 3 minuten en is beschikbaar op YouTube en Disney+.

De verhalen van Mickey Mouse

De serie volgt de avonturen van Mickey Mouse en zijn vrienden tijdens de feestdagen. Spoiler-alert, dit zijn de onderwerpen van de afleveringen:

  • Starstruck: Goofy en zijn vrienden realiseren zich dat ze vergeten zijn de ster op de kerstboom op het stadsplein te zetten. Ze maken er hun missie van om de ster op de boom te krijgen.
  • How to Build a Snowman: Goofy gaat op pad om te leren hoe je een sneeuwpop bouwt, met hilarische en rampzalige resultaten.
  • Holiday Hideaway: Minnie zoekt naar de perfecte plek in de blokhut om de speciale vakantiekoekjes te verstoppen, zodat Donald ze dit jaar niet allemaal opeet voor het diner.
  • Slip ‘n Sleigh: Jingle & Jolly breken per ongeluk de slee van de Kerstman. Wanneer mevrouw Claus de Kerstman een nieuwe slee geeft, pakken Jingle, Jolly en de Kerstman hun kans om een testrit te maken.
  • Up All Eve: Mickey en zijn vrienden willen opblijven na bedtijd, zodat ze wakker kunnen zijn om de Kerstman te verrassen als hij door de schoorsteen komt. Lukt het ze om wakker te blijven?

Met stemmen van Bret Iwan als Mickey Mouse, Kaitlyn Robrock als Minnie Mouse, Tony Anselmo als Donald Duck, Debra Wilson als Daisy Duck, en Bill Farmer als Goofy en Pluto is Mickey’s Christmas Tales een feestelijke traktatie die je niet wilt missen.

Streamen op Disney+

De volledige Mickey-miniserie staat ineens op Disney+. Heb je geen Disney+, dan kan je ook terecht op YouTube. Wil je nog wat meer aanraders voor het kerstseizoen? Bekijk dan onze kijktips voor de maand december.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business