Nieuws

Doctor Who krijgt kerstspecial op Disney+  

doctor who
© Disney+
Doctor Who krijgt zijn eigen kerstspecial op Disney+. Het streamingplatform heeft de eerste beelden gedeeld van The Church on Ruby Road.

“De toekomst heeft een cadeautje voor je in petto. Maak kennis met de nieuwe Doctor!”, steekt Disney+ van wal in zijn feestelijke teaser van de Doctor Who-kerstspecial The Church of Ruby Road. We zien een kind dat te vondeling gelegd wordt en een klok die twaalf uur slaat. En dan maakt de ‘Lord of Time’ zijn intrede… 

Nieuwe acteur Doctor Who

Niemand minder dan Ncuti Gatwa (bekend van zijn rol als Eric in Sex Education) zal de rol van de nieuwe Doctor vertolken. Hij trekt in The Church on Ruby Road op pad met Ruby Sunday (gespeeld door Millie Gibson), een tienermeisje dat op zoek gaat naar haar roots.

Gatwa was eerder al te zien als Doctor Who in The Giggle, een verjaardagsspecial van de reeks. The Church of Ruby Road zou volgens IMDb alvast het begin zijn van het 14de seizoen van Doctor Who, waarvan de hoofdmoot in de lente van 2024 verwacht wordt. Een precieze releasedatum voor het nieuwe seizoen, is er evenwel nog niet.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business