Nieuws

Sonos teaset gloednieuwe subwoofer

Sonos Sub Mini app
© Sonos
Sonos brengt in 2024 een nieuwe subwoofer uit. Dat blijkt uit een teaservideo op Instagram.

Sonos bracht iets meer dan een jaar geleden de Sub Mini uit, de meest betaalbare subwoofer van de Amerikaanse audiofabrikant. Daarvoor bracht het merk al jaren de grotere Sonos Sub uit, waarvan in 2020 de derde generatie (G3) werd uitgebracht. Voor 2024 staat een nieuwe subwoofer op het programma, maar of het om een Sub Mini- of Sub G3-opvolger gaat, is niet meteen duidelijk.

Sonos Sub Mini

In de teaservideo verschijnt de nieuwe subwoofer kort in beeld. Het design lijkt veel weg te hebben van de eerste Sub Mini. Mogelijk gaat het dan ook simpelweg om een nieuwe Mini. Toch zou dat wel enigszins verrassend zijn; die subwoofer is namelijk nog niet zo oud, terwijl de G3 mogelijk wel toe is aan een opvolger. We zien het dan ook gebeuren dat de Sub G4 gewoonweg een ‘krachtigere versie’ is op de Sub Mini, met dus een vergelijkbaar ontwerp.

Meer informatie over het aanstaande product heeft Sonos nog niet vrijgegeven. “Hear from the source” is de tagline van de lancering. Veel kunnen we daar echter niet uit opmaken.

Productlanceringen in 2024

2024 lijkt een druk jaar te worden voor audiofabrikant Sonos. Naast de subwoofer werkt het merk ook aan een streamingbox om te concurreren met Apple TV en Google’s Chromecast. Verder zou er gewerkt worden aan een soundbar die de Sonos Arc overstijgt, en zijn er nieuwe Roam-speakers in zicht.

Sonos’ hoofdtelefoon moet uiteindelijk het huzarenstukje van 2024 worden. Veel informatie over de premium over-ear hoofdtelefoon is er niet, anders dan dat hij in de tweede helft van 2024 verschijnt en dat de verwachtingen hooggespannen zijn. Sonos verwacht er een flinke slag mee te slaan en zijn toekomst in de audiowereld ermee te versterken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business