Nieuws

TechPulse op WhatsApp: volg het technieuws via ons WhatsApp-kanaal

TechPulse WhatsApp-kanaal
© TechPulse
TechPulse volg je nu ook via WhatsApp. Dagelijks plaatsen we het laatste technieuws in ons WhatsApp-kanaal. Zo blijf je steeds up-to-date van het laatste nieuws.

Ben je nog niet bekend met kanalen? Sinds deze zomer biedt WhatsApp de mogelijkheid om je favoriete nieuwssites en bedrijven op WhatsApp te volgen. Het gaat om een kanaal waar je niet in kan praten. Wel is het mogelijk op berichten in kanalen te reageren met emoji. Bovendien kunnen beheerders peilingen activeren om de interactie met volgers op te zoeken. TechPulse is verheugd om een eigen kanaal te introduceren.

Via het TechPulse-kanaal op WhatsApp blijf je continu op de hoogte van het laatste technieuws. We sturen hiervoor meermaals per dag de laatste nieuwsitems door, in verkorte vorm. Wie het volledige verhaal wil lezen, kan vanuit het kanaal meteen doorklikken naar onze website.

Verwacht geen vloedgolf aan berichten. Je vindt in het kanaal altijd het nieuws dat je echt niet mag missen. Dat kan echt van alles zijn. Eén ding staat vast: het blijft des TechPulses, en dus niets anders dan je nu al gewend bent van de TechPulse-website en ons Telegram-kanaal.

Abonneer je op ons WhatsApp-kanaal

Om je aan te melden op ons WhatsApp-kanaal hoef je enkel op de onderstaande knop te klikken. Eenmaal geabonneerd kun je rustig in je zetel plaatsnemen. Onze berichten komen nu automatisch jouw kant uit.


Wil je meldingen ontvangen van onze berichten? Volg dan onderstaande stappen. Vervolgens blijf je steeds op de hoogte van het laatste technieuws, zonder WhatsApp te hoeven openen.

  1. Klik bovenaan op de naam van ons kanaal 
  2. Zet de optie “Gedempt” uit 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business