Nieuws

Scarlet wijzigt aanbod: meer mobiele data en optie voor sneller internet

Scarlet
© Scarlet
Klanten bij Scarlet krijgen binnenkort meer mobiele data voor dezelfde prijs. Bovendien komt er een optie voor sneller internet.

Scarlet, de provider die internet, telefonie en tv aanbiedt via het netwerk van Proximus, wijzigt het aanbod. In verschillende dataplannen komt er mobiele data bij, terwijl er ook een nieuwe snelheidsoptie voor vast internet komt.

Meer mobiele data

Wie het goedkoopste Scarlet Mobile Red-abonnement heeft, ziet geen verandering. Het abonnement van €8 per maand blijft gebruikers toegang bieden tot 1 GB mobiele data, 300 belminuten en onbeperkte sms’jes. Het aanbod wordt nu echter uitgebreid moet een nieuw abonnement: Mobile Berry. Daar krijg je voor €10 vijf keer meer data dan in het goedkoopste abonnement: 5GB. Het aantal belminuten blijft ongewijzigd op 300, en sms’en kan onbeperkt.

Ook bij het Scarlet Mobile Cherry komt wat mobiele data bij. Er komt 4 GB bij, waardoor gebruikers nu 10 GB mobiele data krijgen. In het abonnement, waarvan de prijs op €13 blijft liggen, zitten bovendien 600 belminuten en een onbeperkt aantal sms’en. Grootverbruikers van mobiele data kijken best naar het Scarlet Mobile Hot-abonnement. Daar krijg je nu voor dezelfde prijs van €18 toegang tot 20 GB mobiele data én kan je onbeperkt bellen en sms’en.

Die upgrades komen ook naar de twee ‘Mobile Trio’-packs die de provider aanbiedt. Die abonnementen combineren vast internet, digitale televisie en gsm. In de basisconfiguratie gaat de mobiele data van 6 naar 10 GB. De prijs blijft het zelfde, aan €50 per maand. Voor €5 extra per maand kan je de hoeveelheid data verdubbelen, naar 20 GB.

Sneller vast internet

Voor wie behoefte heeft aan sneller internet is er goed nieuws. Scarlet lanceert namelijk meteen een nieuwe optie: “Speed Fiber Boost”. Het gaat om een optionele kost waarmee je het vaste internet kan versnellen. Momenteel zijn verbindingen bij Scarlet gelimiteerd tot down- en uploadsnelheden van respectievelijk 70 en 10 Mbps. Met de nieuwe Fiber Boost-optie kan je dit ophogen tot 200 Mbps downloadsnelheid en 20 Mbps uploadsnelheid.

De optie kan gecombineerd worden met de verschillende abonnementen van Scarlet, of dat nu een Loco-abonnement of Mobile Trio Pack is. Er is wel één voorwaarde aan verbonden: je moet aangesloten zijn op het fibernetwerk. Dat is vandaag al het geval voor 1,75 miljoen Belgische huishoudens – en dat aantal zit in de lift.

Vanaf 2 april

De wijzigingen gaan in op 2 april. Vanaf dan kunnen nieuwe klanten intekenen voor de aangepaste formules. Bestaande klanten zullen hun abonnement lichtjes zien wijzigen vanaf april: na de eerstvolgende facturatie krijgen ze er automatisch de mobiele data bij.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business