Nieuws

WhatsApp voegt chatfilters toe op de app

WhatsApp Chatfilters
© Meta
WhatsApp voegt filters toe op het startscherm, waarmee je makkelijk ongelezen berichten of groepsgesprekken kan vinden.

De nieuwste toevoeging aan WhatsApp is de introductie van filters, waarmee gebruikers meer overzicht kunnen krijgen in hun gesprekken. Dat maakt het bedrijf bekend op zijn blog. Hoewel de filters voorlopig beperkt zijn tot drie opties, bieden ze toch handige functionaliteiten die kunnen helpen bij het ordenen van chats.

Die filters kan je vinden op het startscherm van de app, in de bovenhoek. Met de beschikbare filters kunnen gebruikers alle chats bekijken, alleen ongelezen berichten filteren of zich concentreren op groepsgesprekken. Dat zijn de enige drie die momenteel beschikbaar zijn. Je kan de categorieën niet wijzigen of opnieuw organiseren. De verandering is gisteren opgedoken, maar zoals altijd kan het nog even duren totdat de update voor iedereen beschikbaar is.

Andere WhatsApp-updates

Recent kwamen er al een heleboel updates naar de populaire berichtenapp. Zo heeft het bedrijf een nieuwe zijbalk voor de webversie geïntroduceerd en heb je in de zoekbalk nu toegang tot een AI-chatbot van Meta. Daarnaast hebben ze de vergrendelde chats ook veiliger gemaakt, zodat mensen je berichten zeker niet kunnen meelezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business