Nieuws

Proximus geeft klanten meer data in mobiele abonnementen

Proximus hogere tarieven
© iStock
Proximus gaat vanaf 1 mei zijn mobiele abonnementen aanpassen. Het speelt naar eigen zeggen in op de behoeften van de klanten en geeft hun meer data.

“Video’s bekijken in de bus of trein, online gamen, deelnemen aan videoconferenties, content uploaden naar je sociale netwerken … Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de uiterst geconnecteerde wereld waarin we vandaag leven”, motiveert Proximus zijn beslissing om de datalimieten voor zijn mobiele abonnementen te verhogen. Het gaat voor alle duidelijkheid om aanpassingen van de mobiele abonnementen, buiten de packs om. 

De provider somt de aanpassingen als volgt op: 

  • Mobile Essential blijft ongewijzigd, met onbeperkt sms’en, 150 belminuten en 5 GB mobiele data in België en de EU, voor 16,99 euro per maand. 
  • Ook Mobile Easy blijft ongewijzigd met, naast onbeperkt bellen en sms’en, 10 GB mobiele data in België en de EU en toegang tot 5G voor 19,99 euro per maand 
  • Mobile Smart doet zijn intrede. Het biedt onbeperkt bellen en sms’en, plus 35 GB mobiele data om te surfen in België en de EU en toegang tot 5G voor 24,99 euro per maand 
  • Mobile Maxi krijgt een boost met, naast onbeperkt bellen en sms’en, 70 GB mobiele data (tegenover 50 GB voorheen) in België en de EU en toegang tot 5G voor 29,99 euro per maand 
  • Mobile Unlimited blijft ongewijzigd met, naast onbeperkt bellen en sms’en, ook onbeperkte mobiele data om optimaal te genieten van 5G in België en de EU voor 49,99 euro per maand.  

Proximus wijst wel op de limiet van 300 GB, als onderdeel van het beleid van redelijk gebruik. Als klanten meer data gebruiken, kunnen ze verder blijven surfen, maar aan een verlaagde snelheid. 

Proximus geeft ook businessklanten meer data

Niet alleen de particuliere abonnementen krijgen een upgraden: Proximus is ook zijn businessklanten niet vergeten, zo blijkt. Het vernieuwde zakelijke aanbod krijgt de volgende updates: 

  • Business Mobile Smart, dat onbeperkt bellen en sms’en omvat, biedt nu 40 GB mobiele data in België en de EU (tegenover 20 GB voordien) voor 23 euro per maand excl. btw. 
  • Business Mobile Comfort doet zijn intrede met onbeperkt bellen en sms’en en 85 GB mobiele data in België en de EU voor 33 euro per maand excl. btw. 

De provider merkt nog op dat dit laatste tariefplan compatibel is met joint offers. De overige mobiele aanbiedingen voor businessklanten blijven ongewijzigd.

Uitgelicht artikel Proximus hogere tarieven BIPT: Proximus heeft snelste mobiele netwerk in België

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business