Nieuws

Flitsmeister introduceert nieuwste gadget genaamd DASH

Flitsmeister DASH
© Flitsmeister
Flitsmeister heeft dinsdag een nieuw gadget geïntroduceerd dat automobilisten waarschuwt voor flitsers, de Flitsmeister DASH. Het accessoire vereist geen verbinding met je telefoon.

Daarmee onderscheidt de Flitsmeister DASH zich van eerdere accessoires die het Nederlandse merk lanceerde. Voor de ONE was immers nog een smartphone met actieve dataverbinding vereist. De ONE gaf verder enkel informatie over mogelijke flitsers en gevaarlijke situaties. De twee knoppen op de ONE lieten je de waarschuwing beoordelen. Met de DASH krijg je daarentegen een extra scherm op het dashboard dat de waarschuwingen weergeeft. Ook zie je in één oogopslag je huidige gps-snelheid en de geldende maximumsnelheid.

De knoppen van de ONE zijn behouden op de DASH, maar bevinden zich nu aan de zijkanten van het apparaat. Via het touchscreen van de DASH kan je gevaarlijke situaties, flitsers en wegwerkzaamheden melden. Hiervoor is geen smartphone nodig: er is een 4G-eSIM geïntegreerd in de DASH, die zorgt voor een actieve dataverbinding in heel Europa.

Parkeren via de DASH

De DASH kan ook worden gebruikt voor parkeeracties. Deze verlopen via de Flitsmeister-app, maar kunnen worden gestart via de DASH-accessoire. Ook kun je via de DASH je gereden ritten opslaan in de Flitsmeister-app.

Prijzen en beschikbaarheid

Flitsmeister verkoopt de DASH ook in België. Gebruikers kunnen het apparaat voorbestellen voor 149,99 euro. De eerste DASH-schermpjes worden vanaf juli aan klanten geleverd.

Naast de aanschafkosten van de DASH, betaal je maandelijks 9,99 euro voor een abonnement. Zonder is de Flitsmeister DASH niet bruikbaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business