Nieuws

Google Agenda laat je soepel schakelen tussen maanden

Google Agenda
© Unsplash/bewerking door TechPulse
De appupdate voor Google Agenda op Android maakt het nu mogelijk om eenvoudig tussen maanden te wisselen, met navigatiechips bovenaan.

Google Agenda voor Android heeft een handige update gekregen. Een drop-downmenu onder de huidige maand biedt nu snelle toegang tot navigatiechips voor vlot schakelen tussen maanden. 9to5Google spotte dit als eerste. De nieuwe functie maakt het makkelijker om doorheen maanden te scrollen op het maandoverzicht.

Met deze update kunnen gebruikers tot vier maanden vooruit kijken en moeiteloos door de tijd bladeren om de gewenste maand te selecteren. Dit maakt het plannen met Google Agenda een stuk efficiënter, omdat het de stappen om de juiste datum te vinden verkleint.

Hoewel de nieuwe functie aanwezig is in appversie 2024.13.1-624115131, wordt deze waarschijnlijk uitgerold aan de serverzijde. Dit betekent dat gebruikers de nieuwe functie mogelijk nog niet te zien krijgen, maar dat die er binnenkort wel aankomt.

Google brengt regelmatig updates uit voor hun divers aanbod aan apps. Zo werkt het bedrijf aan nieuwe functionaliteiten voor ‘Circle to Search’, waarmee je met een beweging makkelijk de informatie op je scherm kan gebruiken om op het web te zoeken. Daarnaast krijgt de Google-app ook een Gemini-schakelaar, waarmee je kan kiezen of je de AI-assistent gebruikt op de app.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business