Nieuws

Disney+ deelt trailer ‘Jim Henson Idea Man’

jim henson idea man
© Disney+
Disney+ heeft de officiële trailer uitgebracht voor de aankomende documentaire 'Jim Henson Idea Man'. Die vertelt het verhaal van de buitengewone kunstenaar en visionair Jim Henson.

In zijn 36-jarige carrière creëerde Henson enkele van ‘s werelds meest geliefde personages, waaronder klassieke Muppets, zoals Kermit de Kikker en Miss Piggy en alle iconische bewoners van Sesamstraat, zoals Big Bird, Grover, Cookie Monster, en Bert en Ernie. Henson regisseerde ook geliefde fantasyfilms zoals The Dark Crystal en Labyrinth.

Jim Henson Idea Man: intieme inkijk

Geproduceerd met de volledige deelname en medewerking van de Henson-familie, biedt “Jim Henson Idea Man” een intieme inkijk in Hensons illustere, revolutionaire carrière en complexe persoonlijke leven. Door het gebruik van nog nooit eerder vertoonde persoonlijke archief aan thuisfilms, foto’s, schetsen en Hensons persoonlijke dagboeken, evenals interviews met degenen die hem het beste kenden, is de film het definitieve portret van een van ‘s werelds meest inspirerende en iconoclastische makers.

De originele documentaire gaat in première op 31 mei op Disney+.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business