MediaMarkt opent Urban Mobility Store in Antwerpen

MediaMarkt Urban Mobility Store
© MediaMarkt
MediaMarkt opent op zaterdag 11 mei zijn Urban Mobility Store aan de Meir in Antwerpen. Het concept focust zich volledig op elektrische vervoersmiddelen zoals e-bikes en e-steps.

Naast e-bikes en e-steps, komen klanten in de Urban Mobility Store ook e-scooters, -wheels en e-skateboards tegen. Daarnaast biedt MediaMarkt allerhande accessoires voor zulke lichte elektrische voertuigen, waaronder opladers. Hiermee speelt de MediaMarkt in op de sterk toegenomen vraag naar e-mobility-voertuigen in België. Tussen 2021 en 2023 verkocht de MediaMarkt al iets minder dan 75.000 e-scooters via diverse verkoopkanalen; iets meer dan de helft van de 150.000 e-scooters die in die periode in België werden verkocht.

Ongeveer een derde van die verkopen vond plaats via de MediaMarkt-winkel aan de Meir. Die winkel had ook reeds een grote afdeling voor e-steps. De keuze voor de locatie van de eerste Urban Mobility Store in België was dan ook snel gemaakt. Vanaf 11 mei vestigt deze zich aan de Meir, onder de bestaande MediaMarkt-winkel in de Antwerp Tower.

“Hoogwaardig aanbod”

MediaMarkt focust zich naar eigen zeggen op een hoogwaardig maar betaalbaar aanbod. Het aanbod van e-bikes en -scooters wordt verzorgd door merken als Brekr, Ducati, Knaap en Mate. Op zoek naar een elektrische step? Dan kan je in de Urban Mobility Store terecht voor e-steps van merken zoals Segway, NIU, Pure Electrics en Xiaomi.

Aanvullend biedt de e-mobility-afdeling ook onderhoudsmogelijkheden. Zo kan je een e-step of -scooter ook bij de MediaMarkt laten repareren. Hiervoor ontvingen de medewerkers die de e-mobilitywinkel gaan uitbaten de afgelopen maanden uitgebreide trainingen. Kortom: de MediaMarkt biedt straks een alles-in-één-oplossing voor slimme mobiliteit.

Accessoires voor e-mobility

Alle benodigde accessoires zijn straks ook te koop in de Urban Mobility Store. Volgens de retailer gaat het om accessoires zoals helmen, tassen, fietssloten, lampjes en zelfs powerstations.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business