Nieuws

BASE biedt binnenkort ook abonnementen voor internet en tv

base internet tv
© BASE
BASE biedt vanaf 3 juni niet alleen meer mobiele diensten. Vanaf dan kan de provider je ook laten internetten en tv laten kijken.

Wie meteen een compleet aanbod aan telecomdiensten wil, kan daarvoor al langer terecht bij Telenet. Die provider biedt gsm-abonnementen, internet én televisie. Particulieren die enkel een gsm-abonnement willen afnemen, worden steevast doorverwezen naar Telenet-dochter BASE. Vanaf 3 juni 2024 zal je daar ook terecht kunnen voor je internet- en televisiediensten, zodat je het volledige telecomassortiment van dezelfde aanbieder kan krijgen.

BASE bestaat inmiddels 25 jaar, en focuste gedurende die tijd uitsluitend op het mobiele aanbod. Nu de operator wat op leeftijd begint te komen, is ook het moment aangebroken om extra diensten aan te bieden. Dat doet het met BASE internet en BASE TV, twee producten die je afzonderlijk kan afnemen. Je hangt dus niet meteen vast aan én gsm én internet én tv, maar kan zelf kiezen wat je wil en nodig hebt. Voor klanten die meer dan één abonnement bij BASE afnemen, heeft de provider wel een cadeau in de vorm van levenslange kortingen.

BASE internet

Om het aanbod overzichtelijk te houden, biedt BASE twee opties voor klanten die er hun internet willen afnemen. Voor wie maar beperkt surft of video’s streamt, is er een beperkt internetplan met een downloadlimiet van 300 GB. Dat plan kost 27 euro per maand en biedt een downloadsnelheid van 50 Mbps en een uploadsnelheid van 5 Mbps. Kom je niet toe met de 300 GB aan data? Dan heb je binnen het abonnement de mogelijkheid om 25 extra GB aan te schaffen voor een prijs van 5 euro.

Wie wat meer surft of naar streamingdiensten kijkt, kijkt beter naar het aanbod voor onbeperkt surfen. Dat kost 40 euro per maand, maar je krijgt er ook meteen sneller internet voor terug. Wie onbeperkt surft downloadt aan maximaal 200 Mbps, terwijl uploads begrensd zijn op 20 Mbps.

Ben je al klant bij BASE voor het mobiele aanbod? Dan krijg je levenslang 10% korting op de genoemde prijzen.

Base TV

Ook bij BASE TV houdt de operator het aanbod simpel. Veel hangt af van wat voor televisie je hebt. Als dat al een slim toestel is, kan je ervoor kiezen om enkel aansluiting te krijgen op de BASE TV-app. Dat kost 10 euro per maand. Heb je geen slimme televisie? Dan kan je ervoor kiezen om ook een TV box aan het abonnement toe te voegen, wat 5 euro extra kost.

Voor die bedragen biedt BASE de 28 meest populaire tv-zenders, replay tot 36 uur na datum, 200 uur aan opnames en de mogelijkheid om te pauzeren en door te spoelen. Heb je niet genoeg aan 28 zenders in één taal? Dan kan je voor 6 euro extra er nog 28 zenders in de andere taal aan toevoegen.

Ook hier geldt een korting voor bestaande BASE-klanten. Net zoals bij het internetabonnement bedraagt die korting 10%.

Ben je geen BASE-klant, maar lijkt het aanbod internet- en tv-aanbod je wel interessant? Wees gerust: je loopt in dat geval geen korting mis. Ook niet-klanten die zowel BASE internet als BASE TV afnemen genieten van een korting van 10% op elk van de twee producten.

Reclame in aantocht

Momenteel houdt BASE het nieuwe aanbod nog wat stil. Dat verandert vanaf 10 juni: vanaf dan zal de provider reclame gaan maken voor het nieuwe aanbod en zal je er niet meer naast kunnen kijken. De provider lijkt in ieder geval wel een snelle start te willen maken: de eerste drie maanden zijn de installatie en activering van je internet namelijk gewoon gratis. Klanten die daarna aansluiten, betalen daarvoor 59 euro.

Uitgelicht artikel Proximus hogere tarieven BIPT: telecomabonnementen zijn aanzienlijk in prijs gedaald

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business