Partnerinfo

NetApp introduceert nieuwe all-flash storagearray

[partner info] NetApp introduceert nieuwe all-flash storagearray om hoge performance te versnellen voor enterprise-class SAN-applicaties.

NetApp heeft de NetApp EF560 all-flash array aangekondigd met verbeteringen op het gebied van storageperformance. Het systeem biedt de absolute en consistente latency, bandbreedte en IOPS die essentieel zijn voor databases en analytische applicaties. Op basis van een nieuw SPC-1-resultaat van het Storage Performance Council bereikte de all-flash EF560 de beste SPC-1 prijs-performance voor all-flash arrays met een gemiddelde reactietijd van minder dan één milliseconde, voor $ 0,54/SPC-1 IOPS. 

“Nieuwe implementaties van serverplatforms, CPU"s, besturingssystemen en enterpriseapplicaties dwingen IT-leiders ertoe hun datacenterinfrastructuur opnieuw af te stemmen. Storageperformance is een cruciale succesfactor met deze upgrades”, zegt George Kurian, Executive Vice President van Product Operations bij NetApp. “Onze nieuwe krachtige all-flash EF560 is precies wat ondernemingen nodig hebben om hun klanten sneller te bedienen en een betere algehele gebruikerservaring te bieden.”

Het bedrijf heeft ook de nieuwe NetApp E5600 hybride array geïntroduceerd. Dit systeem biedt de voordelen van flash uit de EF560 in een hybride configuratie waarin zowel solid-state disks als conventionele disks zijn geplaatst. De hybride E5600-storagearray biedt een hogere verwerkingssnelheid en meer betrouwbaarheid voor SAN-applicaties die meer capaciteit vereisen, zoals datawarehouses, e-mail en backup.

Derrick Struys, Sales Manager Belux: “Deze nieuwe oplossingen reiken onze klanten een ongekende storage performance aan. De EF560 met een kleine footprint en met een extreme performance, en de E5600 met gigantische bandbreedte alsook ongeëvenaarde densiteit. Ze bieden onze partners ook nieuwe business opportuniteiten om specifieke oplossingen te bouwen in de segmenten data mining, analyses, real-time decision systemen evenals video surveillance. UCB, als één van de farmaceutische reuzen in België, gebruikt deze technologie om hun klinische testen tot een factor 20 te versnellen wat een concurrentieel voordeel oplevert.”

all-flash storagearraye5600ef560enterprisenetappopslagpartner infosan

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals