Partnerinfo

Office 365: dé onmisbare partner van uw bedrijf

Met de update Office 365 heeft Microsoft zijn bedrijfssoftwarepakket Microsoft Office naar een onmiskenbaar hoger niveau getild. Een betere software zal u niet op de markt kunnen vinden. Schakel vandaag nog via Combell over naar Office 365, en geniet van alle extra voordelen die Combell uw bedrijf biedt!

Met de update Office 365 heeft Microsoft zijn bedrijfssoftwarepakket Microsoft Office naar een onmiskenbaar hoger niveau getild. Een betere software zal u niet op de markt kunnen vinden. Schakel vandaag nog via Combell over naar Office 365, en geniet van alle extra voordelen die Combell uw bedrijf biedt!

Microsoft heeft een grote stap vooruitgezet met de upgrade van de Office-software naar Office 365. Office 365 is zoveel meer dan enkel de klassieke applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint (die overigens ook flink verbeterd zijn). Nieuw is dat u als bedrijf het pakket niet langer meer in zijn geheel moet kopen. Bij Combell kan u een maandelijks abonnement kopen dat toegang geeft tot alle mogelijkheden van Office.

Abonnementen van Combell

Voor kleine KMO’s heeft Combell twee speciale formules (die u ook gewoon voor bij u thuis kan nemen): Business Essentials en Business Premium. Voor het Business Essentials pakket krijgt u onder andere alle Office-producten, een gratis domeinnaam, een 50 GB Exchange mailbox, 1 TB OneDrive opslag en de laatste updates. Bij problemen kan u altijd rekenen op de expertise van Combell.

7 extra features van Office 365

Als u nog niet overtuigd bent, heeft Microsoft Office 365 nog enkele nuttige online functionaliteiten die het communiceren en samenwerken tussen de verschillende afdelingen overzichtelijk zal doen verlopen:

  • Exchange Online

Exchange Online maakt het mogelijk om mails te synchroniseren op alle aangesloten toestellen. Je kan ook eenvoudig je to-do-lijsten, adresboeken etc. met het volledige bedrijf delen. Bij een Office-abonnement zit standaard een opslagruimte van 50 GB inbegrepen voor Exchange.

  • Microsoft Bookings

Met Bookings kunnen klanten hun eigen afspraak maken. Deel de link via sociale media en bespaar heel wat telefoontjes uit!

  • Outlook Customer Manager

CRM was nog nooit zo eenvoudig. Customer Manager geeft een duidelijk overzicht van alle mailconversaties met klanten, welke taken hieraan gekoppeld zijn en in hoeverre deze taken zijn uitgevoerd en opgevolgd.

  • Power Apps

Het zorgvuldig bijhouden van data vanop de werkvloer is cruciaal. Power Apps biedt hiertoe een handige (en veel goedkopere) optie. Medewerkers kunnen hun eigen databank opbouwen, die door iedereen binnen het bedrijf kan aangevuld worden.

  • Online samenwerkingstools

Office 365 bevat enkele handige online samenwerkingstools. Teams helpt u het overzicht in teamprojecten te bewaren, Yammer biedt betere bescherming van private informatie, en via Microsoft Planner kent u makkelijker dan ooit taken en bijhorende deadlines toe.

  • Staffhub

Staffhub is de applicatie waar uw HR-medewerkers dol op zullen zijn. Deze app maakt het toekennen van shiften aan medewerkers of het opstellen van een uurrooster kinderspel. Staffhub bevat ook een chatoptie waar medewerkers in geval van nood shiften kunnen wisselen.

  • Webchat

Tenslotte bevat Office 365 een online videochattool. Zo kan u ten allen tijde een meeting plannen zonder te moeten vrezen dat u in de file staat. Tijdens de vergadering kunnen ideeën in een whiteboard geplaatst worden of in een gemeenschappelijk document gewerkt worden. Chats kunnen opgeslagen worden.

Mede door deze extraatjes onderscheidt Office 365 zich van andere softwarepakketten. Bestel vandaag nog een abonnement bij Combell en geniet van de extra tijd die werken met Office 365 u zal opleveren!

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business