Partnerinfo

iOS met geluksgetal 13

Het nieuwste besturingssysteem voor de iPhone is sinds enige weken beschikbaar. De iOS 13 heeft handige verbeteringen ten opzichte van de vorige versie en weer nieuwe functies. Hiermee werkt jouw iPhone nóg beter. Het iOS systeem kan op iPhones geïnstalleerd worden vanaf de iPhone 6s.

Verbeteringen
Met iOS 13 log je bij apps in met de sign in with Apple in plaats van het Google- en Facebook account. Het nieuwe inloggen waarborgt jouw privacy optimaal. De persoonlijke gegevens zoals locatie en e-mail worden verborgen gehouden.
De opgeslagen foto’s kunnen met iOS 13 eenvoudig gecategoriseerd worden op dag, maand of jaar. Zo kun je snel de gewenste foto’s vinden zonder te hoeven bladeren.
Apps worden tot 60 procent sneller geïnstalleerd en de apps die je regelmatig gebruikt, starten sneller op. Het besturingssysteem houdt de regelmaat van het appgebruik bij en houdt de app stand-by.
Face ID heeft een snellere en betere werking. De herkenning middels een scan van het gezicht werkt tot 30 procent sneller.

Wifi en telefoonblok
Wifi selectie is mogelijk met een apart menu, waardoor je niet meer een netwerk hoeft te zoeken via de instellingen-app. Telefoonoproepen kun je direct doorverwijzen naar de voicemail bijvoorbeeld voor anonieme bellers.

Twee of drie camera’s
Met de allernieuwste iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max maak je foto’s met een schitterende kleurenweergave en scherptediepte effecten. De iPhone 11 heeft twee camera’s: een groothoekcamera en een ultragroothoekcamera. Met de laatste camera is het mogelijk scherpe foto’s te maken van 120 graden. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben ook een telelenscamera. Het inzoomen wordt automatisch geregeld zodat er geen kwaliteit verlies optreedt. De 12 megapixel TrueDepth-camera’s aan de voorkant zorgen voor haarscherpe beelden. De frontcamera’s hebben mogelijkheden om te fotograferen vanuit een grotere hoek. Hierdoor krijg je in plaats van een pasfoto ook een deel van de omgeving te zien. Ook de functies voor video-opname zijn uitgebreid met onder andere een slow motion-effect.

De drie nieuwe iPhones worden natuurlijk standaard met iOS 13 als besturingssysteem geleverd. Niet standaard is een beschermhoes dus een iPhone 11 hoesje kopen, wordt sterk geadviseerd om breuk te voorkomen.

ios 13sim

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen