Partnerinfo

Synology DS420J: De ideale NAS voor beginners

Synology DS420J
Maak kennis met de Synology SD420J, een NAS met 4 sleuven die gebruikt kunnen worden als back-up systeem voor je data, het synchroniseren van bestanden en het delen ervan.

Elk huishouden verdient een eigen, private NAS en de Synology DS420J is het ideale instapmodel. Deze Network Attached Storage is voorzien van genoeg plaats voor 64 TB aan opslagcapaciteit in de vorm van maximaal vier harde schijven. De 64-bit 4-core CPU van 1,4 Ghz zorgt voor een lees- en schrijfsnelheid van maximaal 112 MB per seconde en het geheel verbruikt slechts 7,88 W in standby modus. 

Synology DiskStation Manager

Dankzij Synology DiskStation Manager heb je toegang tot tal van functies die je het leven makkelijker maken. Denk daarbij aan volledige multimedia-oplossingen, back-up functionaliteit voor je Mac, PC en mobiele apparaten, ingebouwd bestandsbeheer, wereldwijde toegang tot je bestanden en meerdere back-ups van je belangrijkste gegevens via Hyper Back-up. 

Op 29 juni heeft Synology bovendien DSM 7.0 gelanceerd, inclusief nieuwe hybride cloud-oplossingen, waaronder de monitoringtool Active Insight en Hybrid Share, dat het delen van data nog makkelijk zal maken.

Moeiteloze toegang tot je bestanden

Via Synology Drive heb je waar ook ter wereld toegang tot een universeel portaal om je data te beheren en deze te synchroniseren over verschillende platformen, waaronder Windows, MacOS, Linux, Android en iOS. 

Met Drive synchroniseer je bestanden via back-ups die in real-time of op eender welk zelf gekozen moment gemaakt worden, zodat je opslag en bandbreedte bespaart. Oude versies van bestanden worden eveneens opgeslagen, zodat je makkelijk kan terugkeren in de tijd. 

Beheer je fotocollecties

Amateurfotografen kunnen dankzij de Synology DS420J hun hele fotobibliotheek beheren met Moments. Moments is een moderne managementapplicatie die je zonder moeite je favoriete herinneringen laat opslaan zoals jij dat wil en je dan ondersteunt met een moderne, slimme AI om je ervaring nog beter te maken. 

Stream je content naar je TV

Naast foto’s is een NAS natuurlijk uitermate geschikt voor videobestanden. Deze kan je vanaf de DS420J rechtstreeks naar je favoriete apparaten sturen, waaronder je computer, smartphone, Samsung TV, Apple TV, Google Chromecast en meer. 

De Synology DS420J heeft met andere woorden enorm veel te bieden voor elk type gebruiker en zorgt ervoor dat je op een instapklare manier kennis maakt met de wondere wereld van de Network Attached Storage. 

Lees hier meer over de DS420J en andere producten van Synology.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business