Partnerinfo

Synology C2 Password: de gratis paswoordmanager die je moet geprobeerd hebben

Synology C2 Password
Gebruik jij nog geen paswoordmanager en ben je op zoek naar een betaalbare oplossing? Dan is C2 Password er mogelijk eentje voor jou.

Hoe meer we ons leven digitaliseren, hoe belangrijker het wordt om onze data beter te gaan beschermen. Alles begint bij het overzichtelijk beheer van al je paswoorden en accounts. Er zijn al jaren talloze paswoordmanagers op de markt, maar ken jij Synology C2 Password al? De paswoordmanager van de gelijknamige NAS-specialist biedt alles wat je nodig hebt en bewaart al je data veilig op servers in Frankfurt.

Synology C2 Password: wat is het?

C2 Password is een zeer uitgebreide paswoordmanager voor particulieren en bedrijven. De tool is in staat om paswoorden te synchroniseren tussen al je apparaten, websites en online services. Bovendien kan je ook kredietkaarten, bankgegevens en andere privégegevens opslaan in de dienst.

Als extra biedt C2 Password een interne wachtwoordgenerator aan zodat jij niet elke keer een nieuw paswoord moet verzinnen. De paswoordmanager heeft ook service waarbij je op een veilige manier bestanden kan verzenden naar ontvangers met een authenticatie, zoals bijvoorbeeld een watermerk of afbeelding.

Alle gegevens die je met Synology C2 Password deelt, worden beschermd met een AES-256-codering voor ze je apparaat verlaten. Momenteel is de dienst beschikbaar in de vorm van een browserextensie voor Google Chrome, Microsoft Edge en een eigen website-app. Het bedrijf werkt ook aan een mobiele versie en bij uitbreiding extensies voor andere populaire browsers.

Wat kan je allemaal doen met C2 Password?

  • Ondersteund inloggen

Sla nieuwe wachtwoorden automatisch op en laat ze op elk inlogscherm verschijnen, zodat je niet voor elke service een ander wachtwoord hoeft te onthouden.

  • Synchronisatie tussen apparaten

Overal toegang tot je inloggegevens via mobiele apps, browserextensies of via de eigen webapp.

  • Bestanden of andere gegevens beveiligen

Sla adressen, bankgegevens, paswoordgegevens en andere gegevens op terwijl je het overzicht houdt met categorieën, tags en favorieten.

  • Wachtwoord generator

Controleer de sterkte van wachtwoorden bij het aanmaken of laat de paswoordmanager complexe combinaties van letters, cijfers en symbolen genereren.

De tijd van zelf paswoorden verzinnen is voorbij.

Hoeveel kost de paswoordmanager?

Synology C2 Password biedt 2 tarieven: gratis en Plus. Het voordeel van deze paswoordmanager is dat de gratis variant heel veel te bieden heeft en voor jou al een oplossing kan zijn. Kies je voor de gratis versie? Dan moet je wel weten dat je na 30 dagen zal moeten overstappen op C2 Password Plus voor 4,99 euro per jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business