Ultima 40 Active Teufel

De Ultima is al jaren de populairste speaker-reeks van het Duitse audiomerk Teufel. De luidsprekers combineren een strak design met een fenomenale sound.   

Advertentie

De wens voor een goede sound is al lang niet meer alleen voor audiofreaks en dat heeft het Berlijnse Teufel helemaal begrepen. De audioproducent ontwerpt en verkoopt al meer dan 40 jaar zijn producten helemaal zelf. Omdat je tussenpartijen overslaat, koop je geweldige speakers aan een heel voordelige prijs. Daarnaast kan je met hun Nederlandstalige klantendienst rekenen op uitstekende service.  

Klinkt dit als muziek in je oren? Doe dan mee met de winactie en misschien maak jij wel kans op een ULTIMA 40 Active soundsysteem!  

Ultima 40

De Ultima 40 vloerstaande speakers zijn de ultieme paradepaardjes van Teufel en al jarenlang hun bestverkochte towerspeaker in Europa. Het 3-kanaals systeem met twee krachtige woofers zorgt voor hoge en zuivere volumes met een flinke portie bas. Een setje haal je momenteel in huis voor € 349,99. De slogan luidt bij Teufel niet voor niets: de beste sound voor de beste prijs!   

De speakers zijn verkrijgbaar in verschillende setups met of zonder receiver. Je kan ze ook uitbreiden naar of aankopen als een 5.1 surroundset. Voor een totaalprijs van € 699,99 krijg je nog een extra centerspeaker, 2 Ultima 20 boekenplankspeakers en een actieve high-end subwoofer erbij. Zoveel surround sound voor zo weinig geld vind je alleen bij Teufel.  

Ultima 40 Active  

Met compleet dezelfde genen van de Ultima 40 maar met nog meer features zorgt het Ultima 40 Active audiosysteem voor dé totaaloplossing. Het is een all-in-one stereo systeem met geïntegreerde versterker waarmee je jouw tv-sound kan upgraden met slechts 1 HDMI-kabel. Onze recensent kon het systeem een maand lang reviewen met een absolute topscore als uitkomst.   

Goed nieuws! Nog tot en met 18 mei 2022 maak jij kans om deze set t.w.v. €799,99 te winnen. Alle info over hoe je kan meespelen vind je hier.

Ultima 20   

Op zoek naar speakers voor een kleinere ruimte? Geen probleem, de stijlvolle Ultima 20 heeft dezelfde technologieën als haar grote broer en past in elk interieur. De speakers zijn momenteel verkrijgbaar voor €199,99. Liever een complete set? De Ultima 20 Kombo heeft een Kombo receiver inclusief cd-speler, DAB+ radio en bluetooth. Deze compacte hifi-set krijg je al voor € 449,99.   

Niet waar je naar op zoek bent? Teufel biedt naast de Ultima serie een uitgebreid productassortiment van soundbars, home cinema sets, stereo- en multiroom speakers, tot koptelefoons & portables. In de webshop vind je bovendien regelmatig scherpe aanbiedingen – houd hun kanalen in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste deals, productnieuwkomers en winacties.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here