Partnerinfo

Nieuwe Fire Stick-app van PureVPN is beter, sneller en veiliger 

Fire stick
PureVPN heeft zijn Fire Stick-app vernieuwd. Die krijgt nu onder meer het veiligere WireGuard VPN-protocol, meer support en connectie-info.

De Amazon Fire Stick is een toegankelijke en betaalbare manier om eender welke tv (zolang die een HDMI-poort heeft) te transformeren in een streaming device. De dongle geeft je toegang tot een breed aanbod aan tv-series, films en andere content. Maar, je hebt vast al gemerkt dat niet alle streamingplatformen in België beschikbaar zijn. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de geografische restricties van die platformen.  

Dat is waar een Fire Stick-VPN, zoals PureVPN, van pas komt. Zo wordt het in geen tijd mogelijk om onbeschikbare diensten en content toch te gebruiken. De VPN-provider heeft bovendien een nieuwe app gelanceerd voor Fire Stick, die het WireGuard-protocol ondersteunt en ook nieuwe locaties en talen toevoegt.  

Hieronder bekijken we even van naderbij welke verbeteringen zijn toegevoegd aan de Fire Stick-app van PureVPN.  

Wat is er nieuw in de PureVPN Fire Stick-app? 

Nieuwe en bestaande gebruikers van PureVPN Fire Stick, krijgen nu toegang tot het volgende: 

WireGuard en protocolselectie 

WireGuard is sneller en veiliger dan andere VPN-protocols. Dat betekent dat je kan genieten van hogere internetsnelheden op je Fire Stick, zonder in te boeten op beveiliging. Je zal ook naar een andere protocol kunnen overschakelen: duik gewoon even de settings in en maak jouw keuze in de lijst aan protocols. 

71+ locaties 

PureVPN heeft het aantal locaties dat je kan instellen verhoogd van 25 tot meer dan 96. Nu je nog meer locaties tot je beschikking hebt, kan je van een grotere vrijheid genieten als het gaat over toegang krijgen tot geografisch beperkte streamingdiensten op je Fire Stick, waar ter wereld je je ook bevindt. 

Opmerking: je kan ook een locatie aanvragen die momenteel nog niet beschikbaar is. 

11 nieuwe talen 

Als inspanning om privacy, beveiliging en vrijheid naar alle gebruikers te brengen, heeft PureVPN ondersteuning voor 11 nieuwe talen toegevoegd. Het gaat om Frans, Chinees, Spaans en… Nederlands. Klanten zullen PureVPN in hun moedertaal kunnen gebruiken, voor een meer comfortabele ervaring. 

Verbeterde split tunneling 

Split tunneling is een feature die je laat beslissen welke apps via VPN connecteren en welke via je gewone internetverbinding lopen. PureVPN heeft met de nieuwe Fire Stick-update aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd aan de split tunneling. Die krijgt ook een betere performantie en betrouwbaarheid. 

In-app-ondersteuning 

Ondervind je problemen bij het gebruik van PureVPN? Maak je geen zorgen. Ze hebben hun Fire Stick-support uitgebreid met live chats, net als in-app-feedback. Je kan ook een oplossing terugvinden voor je specifiek probleem door het Support Center van PureVPN te bezoeken. Daar vind je honderden zelfhulpgidsen en tutorials terug. 

Connectie-info 

Wanneer je je Fire Stick-app verbindt, krijg je nu alle relevante details te zien, zoals het aantal KBs dat geüp- en gedownload wordt, actieve features, het verbonden protocol en port forwarding-informatie. 

Voordelen van PureVPN op je Fire Stick 

Bekijk lokale content in het buitenland 

Steek je de oceaan over en bezoek je een ander continent? Dan zal je geen toegang meer hebben tot je favoriete streamingdientsen, ook al heb je er een account. Dat is omdat die platformen specifieke deals hebben gesloten om in bepaalde landen beschikbaar te (mogen) zijn. Door PureVPN te gebruiken op je Fire Stick, kan je je virtuele locaties aanpassen en meteen toegang krijgen tot BBC iPlayer (als je je buiten het Vereningd Koninkrijk bevindt), of Hulu (als je niet in de VS bent), enz. 

Kijk thuis geografisch beperkte content 

Ook wanneer je gewoon thuis bent, kan PureVPN op Fire Stick heel erg van pas komen om je entertainmentopties uit te breiden. Door verbinding te maken met een serverlocatie in een ander land (bijvoorbeeld de Verenigde Staten als je in België bent), krijg je toegang tot heel wat streamingdiensten en lokale content die in je thuisland niet beschikbaar zijn. 

Bescherm je Fire Stick-verkeer 

Van films en tv-series bekijken op je Fire Stick, tot het spelen van games en surfen op het web: het kan allemaal getraceerd worden door internetproviders, de overheid of hackers. Een Fire Stick-VPN zoals PureVPN kan je verkeer beveiligen met een geavanceerde encryptie om je activiteit veilig en verborgen te houden. Het zal je ook helpen om bandbreedte-throttling te vermijden. 

Hoeveel kost een PureVPN Fire Stick? 

PureVPN is zonder twijfel een van de meest betaalbare VPN’s op de markt. Momenteel kan je intekenen op het tweejarig abonnement met een korting van maar liefst 82 procent. Zo betaal je maar 1,99 dollar (1,85 euro) per maand. Je krijgt ook nog eens een geld-terug-garantie van 31 dagen. Zo heb je voldoende tijd om de service risicoloos uit te testen. 

Probeer het eens

Als je op zoek bent naar een betrouwbare Fire Stick-VPN, om te streamen zonder beperkingen, probeer PureVPN dan zeker eens uit. De nieuwe, verbeterde Fire Stick-app geeft de concurrentie momenteel het nakijken. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business