Partnerinfo

“Meer kwaliteit, lagere afdrukkosten, centraal beheer en enthousiaste gebruikers”

[Advertorial] Minoc liet zich eerder al positief uit over de HP OfficeJet Pro X-printers. Nu, een jaar na deze tests, bewijzen deze printers binnen verschillende bedrijven hun meerwaarde op de werkvloer. SBB Accountants en Adviseurs vernieuwde zijn infrastructuur met 32 HP OfficeJet Pro x467dw-printers met PageWide-technologie en is zeer tevreden over het resultaat.

 

SBB is een ervaren accountants- en adviesbureau met 28 kantoren en ongeveer 450 medewerkers, verspreid over heel België. Het bedrijf biedt ondernemende mensen uit alle sectoren van opstart tot stopzetting een volledige begeleiding op het vlak van boekhouding, accountancy, fiscaliteit en milieureglementering, in elke fase van hun activiteit. SBB onderscheidt zich hierin met een uitstekende sectorkennis en een sterke ICT-ondersteuning.

 

Om aan de hoge eisen van zijn klanten te blijven voldoen, wilde SBB zijn printinfrastructuur verder professionaliseren. De eisen? Een goede integratie met Citrix en het bestaande netwerk, een zo laag mogelijke investering, geen dure consumables, eenvoudig onderhoud en beheer op afstand.

 

In het najaar van 2014 spraken Tom Andries, verantwoordelijke voor de helpdesk en de ICT, en zijn team met een vijftal leveranciers. Uiteindelijk werd gekozen voor de OfficeJet Pro X reeks met HP PageWide-technologie. Andries verklaart deze keuze nader: “Op een dag kreeg een collega van me een telefoontje van hardwareleverancier Van Roey uit Turnhout. Ze toonden ons in de showroom de HP OfficeJet Pro X printers. Ik ben wel wat gewend, maar was verbaasd over deze nieuwe techniek. Schoon, snel, een prima afdrukkwaliteit en een hogere afdruksnelheid dan we nodig hadden. Bovendien zaten er extra modules op de printer die achteraf bijzonder handig bleken te zijn.”

 

De eerste printers werden begin dit jaar op het hoofdkantoor in Leuven geïnstalleerd. “Daar ontdekten we nog een voordeel: draadloos printen”, aldus Andries. “Doordat we draadloos konden printen, konden we de toestellen op de beste plaatsen installeren, mooi meegenomen natuurlijk! Daarnaast hebben we dankzij de beheersoftware een goed zicht op de printaantallen. Het bestellen van originele HP-inkjetcartridges loopt geautomatiseerd direct naar Van Roey.”

 

Daarnaast is de afdrukkwaliteit van de documenten met de komst van de HP OfficeJet Pro X-printers sterk gestegen. “Doordat de kop van de printer stilstaat, verwacht ik geen onderhoudsproblemen. Die hebben zich tot nu toe niet voorgedaan. Onze belangrijkste winst is meer kwaliteit, relatief lage afdrukkosten, een centraal beheer, verrassende techniek en enthousiaste en tevreden gebruikers.”

 

Meer weten over de HP PageWide-technologie en de OfficeJet Pro X Series? Doorprik de fabeltjes op ZDNet of neem een kijkje op de productpagina.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business